Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Evchen 02:00, 12 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Coby nie było tylko o cellulicie, dobrym winie i ten tego trochę fotek ogrodu po deszczu
Przed moja kulą ciągle się ślinię Aktulnie trawy wybuchły, hortensja magical mooonlight kwitnie i zaczyna szaleć perowskia. Jeszcze czekam na podrośnięcie budlei

A tak było wiosną

Tak było wiosną, ale którego roku????
Trawa w sam raz dla mnie- jesli tak szybko rośnie W Perovskich zaczynam się podkochiwać, o kwadratach z lawendowym tłem nie wspomnę...

jakaż to trawa?...
Madzenka 06:37, 12 lip 2012

Ev wiosną bieżącego roku!!!
Trawa rozplenica vertigo ale nie zimuje u nas, do wykopania....
ana_art 07:14, 12 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Coby nie było tylko o cellulicie, dobrym winie i ten tego trochę fotek ogrodu po deszczu
Przed moja kulą ciągle się ślinię Aktulnie trawy wybuchły, hortensja magical mooonlight kwitnie i zaczyna szaleć perowskia. Jeszcze czekam na podrośnięcie budlei

A tak było wiosną

no moja droga teraz zaczne 100 pytan do... co to za ciemna trawa? i czy ona zimuje w gruncie?
ana_art 07:26, 12 lip 2012

wczoraj od 17 pradu nie miałam przez burze ktore grasowaly nademną jak glupie i teraz nadrabiam Zdjęcia ktore pokazujesz sa prześliczne, trawy niesamowite, niby takie byle co na wiosne , niepozorne a eraz gaj normalnie, pieknie komponują się z resztą. Cieszę się że bambusy odżyły bo pasuja tam idealnie, domyślam się że takie przysuszone z lekka Cię denerwowały Nie dziwie sie natomiast że lubisz wracać do domu bo mając takie widoki na podjeździe nawet kąt oka może się pojawić wbrew reklamie. A chciałam jeszcze jedno malutkie słuweczo odnośnie widoku na ścianę wodna w towarzystwie zieloności... MIODZIO!!!!
grupa_trzyma... 08:35, 12 lip 2012

Marzenko! Ta trawa vertigo jest niesamowita! Skąd ją wytrzasnęłaś? Ha!?! Spowiadaj sie szybko!
Dodałam ją sobie do listy
Pozdrawiam Zdolnąślązaczkę! A pochwal się jeszcze, gdzie kupiłaś meble na taras, bo też mnie zachwyciły a na spotkaniu zapomniałam zapytać...
Ana 10:12, 12 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Cudnie Marzenko!!! Ta trawa rozczochrana przy dostojnych kulach i plama bieli w tle, no czarowny zakątek...!!
Ana 10:14, 12 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

I znów zaniemówiłam, a jeszcze nie nadrobiłam calości Przepięknie!
JulkAd 10:38, 12 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Zachwyciała mnie ta Twoja rabatka Marzenko, no super ten ciemny szuwarek wśród tych wykulkowanych bukszpanów. Ach już tęsknię do roboty w ogrodzie jak widzę takie zdjęcia
Milka 10:40, 12 lip 2012

Ale wszystko wybujało od naszego spotkania, pieknie; też jestem ciekawa, co to będzie za rok, chyba dżungla i będziesz biegać z sekatorem i ciąć trawy zachwycające!
noemi 16:10, 12 lip 2012

Trawy to strzał w 10tkę ... zgadza się opis producenta "szybko rosnąca trawa" pięknie ...na widok kuli tez się ślinie