wczoraj od 17 pradu nie miałam przez burze ktore grasowaly nademną jak glupie i teraz nadrabiam Zdjęcia ktore pokazujesz sa prześliczne, trawy niesamowite, niby takie byle co na wiosne , niepozorne a eraz gaj normalnie, pieknie komponują się z resztą. Cieszę się że bambusy odżyły bo pasuja tam idealnie, domyślam się że takie przysuszone z lekka Cię denerwowały Nie dziwie sie natomiast że lubisz wracać do domu bo mając takie widoki na podjeździe nawet kąt oka może się pojawić wbrew reklamie. A chciałam jeszcze jedno malutkie słuweczo odnośnie widoku na ścianę wodna w towarzystwie zieloności... MIODZIO!!!!
Aniu dziękuję za komplimenta
Trawa rzeczywiście moja faworytka, nawet jeśli zmarźnie zimą w garażu będę w przyszlym roku szukać znow. Ale w przyszlym roku w tym miejscu zrobię płodozmian
Ps trawa już pisałam rozplenica vertigo, w naszych centrach ogrodowych nie miała wzięcia
Marzenko! Ta trawa vertigo jest niesamowita! Skąd ją wytrzasnęłaś? Ha!?! Spowiadaj sie szybko!
Dodałam ją sobie do listy
Pozdrawiam Zdolnąślązaczkę! A pochwal się jeszcze, gdzie kupiłaś meble na taras, bo też mnie zachwyciły a na spotkaniu zapomniałam zapytać...
Grupo melduję/spowiadam się/ domoszę - trawa szt 5 w Psarach, szt 1 w Obi na Długiej
Meble Obi na Bielanach wiosną było głosowanie na forum czy mam kupić biale, szare czy czarne?