Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 18:19, 01 sie 2012

jesteś niemożliwa, od razu już w ogrodzie szalejesz, oj przydałaby mi się twoja energia! będzie lać, nie pryskaj bo zmyje
Madzenka 18:23, 01 sie 2012

irena_milek napisał(a)
jesteś niemożliwa, od razu już w ogrodzie szalejesz, oj przydałaby mi się twoja energia! będzie lać, nie pryskaj bo zmyje

Irenko bo ja nie mogę nic innego zrobić, bo zasnę na stojąco, jak zasnę to wieczorem nie usnę i będę sie jak dzisiejszej nocy z boku na bok przewracać.. o godz 5:40 gdy zadzwoni budzik do pracy będzie w Meksyku 22:40... Jak tu żyć ??? ja chcę mohito i urlop !!!

Uciekam wróćę wieczorem
JulkAd 20:16, 01 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko witaj w ojczyźnie...nadal cierpliwie czekam na zdjęcia, podeszwy już zdarte od przebierania nogami, nawet w skarpetach się dziura pojawiła

Juluś na razie chwasty dostały priorytet i chyba dzisiaj padnę na nos bo spałam tylko godzinę... Nie kładę się bo jutro muszę sobie zegar biologiczny poprzestawiać i zameldować się w pracy o 7:30... O Matko....
Jutro po pracy wpadam do Wieloszki (czy byłaś juź w ogrodzie "Duży ogród małej ogrodniczki") i widzę sie z Noemi

No przecież rozumiem, żeś Kobitko niewyspana, tyle czekałam, że i te dwa trzy dni też dam radę.

W ogrodzie u Wieloszki jeszcze nie byłam, też różnie u mnie z czasem. Na forum z doskoku, nadrabiam zaległości dzienne, ale to czasami po kilkadziesiąt stron
anula_wn 20:35, 01 sie 2012

oj tak, ciężko po urlopie się przestawić
ale widzę, że od razu w wir pracy ruszyłaś, brawo !
Syla 21:24, 01 sie 2012

No proszę jedni wrócili inni wyjechali ... dwa dni przed wylotem wyrwałam każdy chwastek mam nadzieję , że jak wrócę będzie tak samo jak przed wyjazdem .... A teraz piję drinki z palemką i leczę pęcherze na rękach .... Pozdrawiam Marzenko
Kondzio 21:28, 01 sie 2012

Syla napisał(a)
No proszę jedni wrócili inni wyjechali ... dwa dni przed wylotem wyrwałam każdy chwastek mam nadzieję , że jak wrócę będzie tak samo jak przed wyjazdem .... A teraz piję drinki z palemką i leczę pęcherze na rękach .... Pozdrawiam Marzenko
marzenia
Kondzio 21:29, 01 sie 2012

Witam cie po urlopie
Milka 22:07, 01 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Irenko bo ja nie mogę nic innego zrobić, bo zasnę na stojąco, jak zasnę to wieczorem nie usnę i będę sie jak dzisiejszej nocy z boku na bok przewracać.. o godz 5:40 gdy zadzwoni budzik do pracy będzie w Meksyku 22:40... Jak tu żyć ??? ja chcę mohito i urlop !!!

Uciekam wróćę wieczorem

dałabym ci i jedno i drugie, ale nie mam; jednak powinno sie mieć 2 dni po urlopie w domu, aby na nowo tryb pracy przestawić
nie lało, podlewałam, cała pożarta komarami!
ana_art 07:49, 02 sie 2012

cześć jak tam udało się zasnąć i wstać na czas?
Ana 08:19, 02 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Oj wracam... Po 24 godzinach jestem w Szczecinie..... U siostry..... Może kiedyś uda mi się wrócić....

Marzenko - a może by tak z przystankiem w Stargardzie, co???

Ana ja do Szczecina wpadam zawsze jak po ogień ... Przyjechałam o 20-tej wyjechałem o 7:30 a w międzyczasie na dworcu byliśmy odeskortować dorosłe dziecię na pociąg do Śłupska
Ale nie odmówie sobie przyjemności, gdy będę ciut dłużej, zapowiedzieć sie z wizytą do Cię

to trzymam za słowo, wydrukuję sobie te slowa!!