Irenko bo ja nie mogę nic innego zrobić, bo zasnę na stojąco, jak zasnę to wieczorem nie usnę i będę sie jak dzisiejszej nocy z boku na bok przewracać.. o godz 5:40 gdy zadzwoni budzik do pracy będzie w Meksyku 22:40... Jak tu żyć ??? ja chcę mohito i urlop !!!
No przecież rozumiem, żeś Kobitko niewyspana, tyle czekałam, że i te dwa trzy dni też dam radę.
W ogrodzie u Wieloszki jeszcze nie byłam, też różnie u mnie z czasem. Na forum z doskoku, nadrabiam zaległości dzienne, ale to czasami po kilkadziesiąt stron
No proszę jedni wrócili inni wyjechali ... dwa dni przed wylotem wyrwałam każdy chwastek mam nadzieję , że jak wrócę będzie tak samo jak przed wyjazdem .... A teraz piję drinki z palemką i leczę pęcherze na rękach .... Pozdrawiam Marzenko
No proszę jedni wrócili inni wyjechali ... dwa dni przed wylotem wyrwałam każdy chwastek mam nadzieję , że jak wrócę będzie tak samo jak przed wyjazdem .... A teraz piję drinki z palemką i leczę pęcherze na rękach .... Pozdrawiam Marzenko
jesteś niemożliwa, od razu już w ogrodzie szalejesz, oj przydałaby mi się twoja energia! będzie lać, nie pryskaj bo zmyje
Irenko bo ja nie mogę nic innego zrobić, bo zasnę na stojąco, jak zasnę to wieczorem nie usnę i będę sie jak dzisiejszej nocy z boku na bok przewracać.. o godz 5:40 gdy zadzwoni budzik do pracy będzie w Meksyku 22:40... Jak tu żyć ??? ja chcę mohito i urlop !!!
Uciekam wróćę wieczorem
dałabym ci i jedno i drugie, ale nie mam; jednak powinno sie mieć 2 dni po urlopie w domu, aby na nowo tryb pracy przestawić
nie lało, podlewałam, cała pożarta komarami!
Oj wracam... Po 24 godzinach jestem w Szczecinie..... U siostry..... Może kiedyś uda mi się wrócić....
Marzenko - a może by tak z przystankiem w Stargardzie, co???
Ana ja do Szczecina wpadam zawsze jak po ogień ... Przyjechałam o 20-tej wyjechałem o 7:30 a w międzyczasie na dworcu byliśmy odeskortować dorosłe dziecię na pociąg do Śłupska
Ale nie odmówie sobie przyjemności, gdy będę ciut dłużej, zapowiedzieć sie z wizytą do Cię
to trzymam za słowo, wydrukuję sobie te slowa!!