Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

seliza 19:43, 06 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Trawa vertigo urosła jak jakiś potwór!!! Szukam chętnych do dzielenia jesienią i przezimowania!!! Nie widać mojej wielkiej kuli bukszpanowej po lewej stronie. Brrr

Z dlaszej perspektywy rabata. Wreszcie wisienki podrosły.

i bliższej

Ach, i jakbyś się dzieliła trawką - to ja też chętna na choćby ździebełko
JulkAd 19:43, 06 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Mam 5 traw vertigo. Oszacowałam, że z każdej będą 3 sadzonki. 5 dla mnie a 10 dla innych, zatem osoby które się dzisiaj zgłosiły otrzymają sadzonki ale nie wcześniej niż na początku paździenrika Odezwę sie w odpowiednim czasie

Ale odzywaj się..i to niekoniecznie w odpowiednim czasie
malkul 19:47, 06 sie 2012

Marzenko wróciłam , no bo jak tu nie wrócić Ale i tak zazdraszczam strasznie Napatrzeć się nie mogę i wracam Całuski Ci zostawiam.
JulkAd 20:00, 06 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
NIe mogę wyjść z podziwu, ze wykopane hortensje, które ze trzy tygodnie leżały z odkrytymi korzeniami za garażem kwitną. I są ładniejsze od tych które w ich miejsce posadziłam...
. Wiosną lub jesienią wrócą na swoje pierwotne miejsce
I dzień nie może się skończyć bez widoczku na limlajtkę Sukienkę ma z laurowiśni i tylko jej główki widać

a ja nadal czekam na obiecaną Magical
monitka 21:47, 06 sie 2012

Marzenko dzieki za fotki brzózek, śliczne są aż trudno uwierzyć, że w tak któtkim czasie tyle urosły!

O reszcie fotek nic nie powiem bo musze się otrząsnąć z szoku...tak bujnie i ślicznie ci to wszystko rośnie
Madzenka 22:05, 06 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Mam 5 traw vertigo. Oszacowałam, że z każdej będą 3 sadzonki. 5 dla mnie a 10 dla innych, zatem osoby które się dzisiaj zgłosiły otrzymają sadzonki ale nie wcześniej niż na początku paździenrika Odezwę sie w odpowiednim czasie

no masz ... ja to zawsze dotrę za późno ... rabata z kulami jeszcze piękniejsza ... i jak tu wyjść na osobisty taras ... uffffffffffffff ... nie ma lekko ))

Dla Twórczyni mojego nowego imienia trawa musi być
Madzenka 22:08, 06 sie 2012

malkul napisał(a)

MARZENKO zajrzałam tu i nic z zazdrości nie powiem Mowe mi odebrał ten PIĘKNY WYBUJAŁY OGRÓD

A co u Ciebie kobietko??? Zaraz zajrzę do Ciebie
Madzenka 22:10, 06 sie 2012

seliza napisał(a)

Iwona u mnie teź tak jest tzn wolę sensjację czytać niż romans a najbardziej nie lubię cienkich książek, bo ani opis postaci, ani zdarzeń nie jest wówczas dla mnie wystarczający...
Podawaj zatem ciekawe tytuły książek chętnie skorzystam

A czytałaś może książki Camilli Lackberg? Czarna seria: Księżniczka z lodu, Kaznodzieja, Kamieniarz, Ofiara losu, Latarnik, Niemiecki bękart i Fabrykantka aniołków

Polecam! Każda ma około 500 stron. To jest saga kryminalna. Każda książka opowiada inną historię, ale w każdej przeplatają się losy "głównych" bohaterów.
Jak czytałam pierwszą to ciężko się było wczytać bo porusza co chwilę inny wątek, ale po pierwszej książce można się już przyzwyczaić. Bardzo wciągające

A w innym temacie - ale Meksyk cudne zdjęcia z wakacji Madżenko

Seliza cala Camila przeczytana Na urlopie Niemiecki bekart i Fabrykantka Aniołków
anula_wn 22:10, 06 sie 2012

Marzenka, Jesteś, a ja znów nie nadążam nadążam
Meksyk pokazałaś pięknie, u Ciebie pięknie...no co ja mam napisać !?
cudnie masz!
anieszka 22:13, 06 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Trawa vertigo urosła jak jakiś potwór!!! Szukam chętnych do dzielenia jesienią i przezimowania!!! Nie widać mojej wielkiej kuli bukszpanowej po lewej stronie. Brrr

Z dlaszej perspektywy rabata. Wreszcie wisienki podrosły.

i bliższej

Jak widziałaś mój jęzor przy brzozie jest duży, więc piszę się na sadzonki trawki Każdą ilość
Widziałam u ciebie, że róże masz ściółkowane korą ???