Gabi ... sprawdziłam u siebie i mam taki sam podpis pod wątkiem .... w sensie tych znaków specjalnych[ url=htpp:// ....itd. ... nie wiem co jest nie tak, może Sebek będzie wiedział ... cieszę się , że jesteś z Wrocławia.... ...... na plantację też będę się wybierać we wrześniu ....
O! To może zrobimy "większą wycieczkę"?
Pozdrawiam Cię Noemi
Twój wątek, Marzenki i Wieloszki , to pierwsze, do których zaglądam.
Szczerze mówiąc, już nie daję rady z tym Ogrodowiskiem, tyle jeszcze artykułów do przeczytania, porad, wątków...
A mój Mały ciągle wisi u nogi i coś chce
Gabi możemy się umówić ..... podam Ci nr telefonu do pana.... jeszcze do niego nie dzwoniłam, żeby zapytać, kiedy będzie kopał .... dojazd jest ciężki , ja się tam gubię.... GPS też gubi zasięg ... forum też nie ogarniam .... ale to skarbnica wiedzy .... miło mi , że zaglądasz do mnie ....musisz dołączyć do nas na spotkaniach , jest super ....
..... Marzenko sorki, że tak u Ciebie .... lecę do Gabi ...
Gabi zaglądaj, fajnie, że sie na ogrodowisku odnalazłaś Do spotkań na pewno dołączysz, będziemy Cię informować Planuj już wyjazd do Kapiasów na 8.09 Zabierz M aby się synkiem zajął i abyś miala chwilę czasu z nami się poznać i zakupy zrobić
Boziu, ile stron musiałam się cofnąć, żeby znaleźć odpowiedź na moje pytanie Ale nic nie szkodzi, przyjemnie się u Ciebie czyta Jeszcze nie wiem ile potrzebuję fafusty, ale cudna jest i myślę, gdzie ją dać, żeby za miesiąc nie przesadzać (o ile to w ogóle możliwe ) . Przyjmę każdą ilość - ale to co Ci zbywa, nie żebyś specjalnie musiała wyprodukować ileś tam sadzonek .
Bożenko dzisiaj odpoczywam i czekam na miłego gościa
A my czekamy na fotkę (zauważ - liczba pojedyncza - nie jestem wymagająca ).
Aga mam nadzieję, że nie zapomnę
A fafustę proponuję wiosną posadzić u mnie będzie baaardzo duża a Tobie zimą nie wymarźnie Przez zimę wykoncypujesz gdzie posadzić