Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 20:45, 02 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany

Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię

Marzenko, które carexy po 3zł kupiłaś? Ja za c.ornitophoda Variegata płaciłam 5zł... Na wrzosy dostałam rabat Grandiflory piękne - ale czy one nie różowieją mocno?
Wieloszka 20:47, 02 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Carexy po 3 złote - jakby jeszcze duże morrovi variegaty były to padnę na kolana i będę prosić o kupienie mi na sobotę!

Takich tam nie widziałam, bo już by były moje
Sebek 20:56, 02 wrz 2012

a może jednak są!
Mala_Mi 21:01, 02 wrz 2012

I to jest dobra i zła wiadomosć w jednej....
Zła- znów jakieś wypasione szkółki... do których mam daleko
Dobra - wystarczajaco daleko, że nie musze targać moich ostanich trzech włosów na krzyż.... przy wyciąganiu sie z tych przybytków uciech
Enya73 21:02, 02 wrz 2012

Dzięki za namiary na stojak Ogród o zachodzie słońca wygląda zjawiskowo i wydaje się znacznie większy
Wieloszka 21:04, 02 wrz 2012

Sebek napisał(a)
a może jednak są!

Jutro sprawdzę! Masz jak w banku!
Wieloszka 21:06, 02 wrz 2012

asc napisał(a)
I to jest dobra i zła wiadomosć w jednej....
Zła- znów jakieś wypasione szkółki... do których mam daleko
Dobra - wystarczajaco daleko, że nie musze targać moich ostanich trzech włosów na krzyż.... przy wyciąganiu sie z tych przybytków uciech

Aniu, to nie jest żadna wypasiona szkółka, w stylu tych ostatnio pokazywanych przez Danusię. To raczej punkt sprzedaży, gdzie trafia się coś fajnego w okazyjnej cenie. Więc nie bardzo masz czego żałować
Madzenka 21:08, 02 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Carexy po 3 złote - jakby jeszcze duże morrovi variegaty były to padnę na kolana i będę prosić o kupienie mi na sobotę!

Sebku duże nie , ale jutro zrobię fotę i powiesz ile mam Ci przywieźć
Madzenka 21:10, 02 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)

z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany

Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię

Marzenko, które carexy po 3zł kupiłaś? Ja za c.ornitophoda Variegata płaciłam 5zł... Na wrzosy dostałam rabat Grandiflory piękne - ale czy one nie różowieją mocno?

Aga Grandiflora do tesciowej
Carexy były po 3 i 5 zł. Mi się takie mniej paskowane podobały
Sebek 21:14, 02 wrz 2012

Będę wielce zobowiązany

Pisząc duże chodzi mi o to, że mogę je śmiało podzielić wiosną na więcej