Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

finka 22:14, 10 wrz 2012

to właśnie dobrze, ja w tym tygodniu mam zamiar się ruszyć...chyba wybiorę się na zumbę...

Byłam dziś u Madzi, ona już prawie zrobiła swój jabłuszkowy wianuszek, wykałaczek zabrakło tylko...

A u Irenki tak jakby sąsiadowała z lasem...tyle świetnych drzew, żurawki pięknie podkreślają linie rabat w trawniku, modne trawy, hortensje, a domek goscinny będzie świetny ! Oprowadzał mnie mąż Irenki.
anula_wn 22:17, 10 wrz 2012

Madżenka ! nawodnienie ale super !!!!
Bogdzia 22:33, 10 wrz 2012

No i co Ty teraz bedziesz robic jak już nawet podlewac nie musisz? Mebelki na tarasie będą mocno wykorzystywane. Super. Pozdrawiam.
Madzenka 22:36, 10 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
No i co Ty teraz bedziesz robic jak już nawet podlewac nie musisz? Mebelki na tarasie będą mocno wykorzystywane. Super. Pozdrawiam.

Bożenko będę przycinać, nawozić, pryskać na grzyba i robale, ściółkować i leżakować i w czasie leżakowania myśleć o kolejnych zmianach
anieszka 22:38, 10 wrz 2012

I to jest to ............ nawadnianie super a pomysłów na pewno Ci nie zabraknie
Madzenka 22:39, 10 wrz 2012

finka napisał(a)
to właśnie dobrze, ja w tym tygodniu mam zamiar się ruszyć...chyba wybiorę się na zumbę...

Byłam dziś u Madzi, ona już prawie zrobiła swój jabłuszkowy wianuszek, wykałaczek zabrakło tylko...

A u Irenki tak jakby sąsiadowała z lasem...tyle świetnych drzew, żurawki pięknie podkreślają linie rabat w trawniku, modne trawy, hortensje, a domek goscinny będzie świetny ! Oprowadzał mnie mąż Irenki.

Ruszaj się ruszaj bo ktoś mnie musi przegonić po stoku a na kondycję na stoku już trzeba pracować coby uda były silne
Ja bez kijków nie umię jeździc, nie trzymam wtedy odpowiedniej postawy pocieszam się, że nawet na gigancie z kijkami jeżdżą- trochę krzywymi

Ciekawa jestem porad dla Magdy a u Irenki jak w lesie a rewolucjonizuje caly czas
Madzenka 22:40, 10 wrz 2012

anula_wn napisał(a)
Madżenka ! nawodnienie ale super !!!!

No już myślę o zakupieniu porządnych leżaczkow
Madzenka 22:41, 10 wrz 2012

anieszka napisał(a)
I to jest to ............ nawadnianie super a pomysłów na pewno Ci nie zabraknie

Będę podgladać realizacje Danusi i będą inspiracje
Zapomnialam biegnę do ogrodu z lustrem popatrzeć jak pod brzozami wrzosy posadzić
anieszka 22:50, 10 wrz 2012

ja też tam podglądam
a kijków to ja nie używam , nawet ich nie lubię i w zasadzie nie potrzebuję .............. bo mam dechę
Enya73 22:53, 10 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Anito przyjeżdżaj Powidła z naleweczką mogą nam zaszkodzić, ale co tam, jak degustacja to degustacja I zabierz ze sobą Anię aby jej ślinka na Śląsku nie ciekła

Myśl nie jest zła, a nawet bardzo dobra Myślę, że Ania chętnie się przyłączy i jeszcze pikle przywiezie