Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Sebek 11:36, 11 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Sebciu, jak to Ty na nartach nie jeździsz? Przecież Ty w Beskidach mieszkasz? Normalnie szewc bez butów chodzi

No właśnie - gór u mnie pod dostatkiem, ja to tylko na dół umiem - hamowanie na drzewie albo jak się wywalę
Joaska 11:43, 11 wrz 2012

Enya73 napisał(a)

Temat narciarski jak widzę się zrobił i fajnie bo też lubię sie poślizgać, a podpowiedzcie mi kobietki od ilu lat najlepiej dzieciaka uczyć na nartach, mój mały własnie konczy 5 lat moge już zacząć w tym roku naukę??

5 latek jak najbardziej można smiało uczyć i złapie w mig, moje śmigały już jako 3 latki, ale ortopedzi twierdzą, że to za wcześnie.

No mnie instruktorzy odradzali, że stawy kolanowe można dziecku w ten sposób wypaczyć.
Ale w takim razei w tym roku zaczynamy
siaaska 12:38, 11 wrz 2012

Madżenka ależ Ty pędzisz Chyba muszę częściej zaglądać bo dużo stron się mi zbiera i nie mam kiedy poczytać... Zimą się poprawię... Ależ masz soczysty trawniczek Tyle wody regularnie dostaje, nie może być inaczej, rośnie w oczach
Dziękuję za miłe spotkanie u Kapiasów. Szkoda że zdążyłyśmy się tylko przywitać ale mam nadzieję że kiedyś znowu będzie okazja
Pozdrawiam
Leida 13:31, 11 wrz 2012

Madżenka, kanty jak brzytwa. Danusia miałaby teraz poważne problemy ze znalezieniem jakiejkolwiek "brody".

Z tym "kiedyś" to powinnaś poważnie przemyśleć problem. Gdyby nie to, ze może niektórzy rozpoznają Cie po nazwie wątku to to kiedyś powinno byc dawno zlikwidowane.

A ogród masz naprawde super.

A teraz jako posiadaczka automatycznego podlewania to rozumiem, że juz tylko siedzisz na tarasiku i rozkoszujesz się widokami? Niedługo to nie będziesz miała co tam robić bo jak wszystkie rosliny podrosną to nawet nie będzie miejsca na chwasty.

Na narty tez się z Wami pisze bo nienawidzę zimy. Ale możecie tez przyjechac zimą do Warszawy, przecież jest Górka Szczęśliwicka!!!!!!!!

Evchen 13:53, 11 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Na spotkanie zimowe się piszę. Narty jakoś budzą mój strach - nie mają hamulca , ale naleweczki mogę razem z Konstancją zabezpieczać.

Do dobrego zabezpieczania potrzeba Trójcy.
Ja też kcem Na nartach jeździć już nie będę, bo mnie nie uniosą.. za głębokie ślady w śniegu robię, musiałby ratrak za mną śmigać

Madżenka,
jesteś wulkanem energii! nawadnianie, cebulki, kanciki, buki, miłorzęby, plany i przesadzanie..
I jeszcze tenis i bieganie?... no way... ja jedynie pilates jakby co... W stylu Izy
Milka 14:15, 11 wrz 2012

Marzenko...tyle stron, ale przeczytałam!!!
cieszę się, że byłam pomocna i zgarniasz pochwały od M

też bym biegała w kroplach nawadniania, sama frajda!

a wy tu już o zimie i nartach i nalewkach, spotkaniach, no nie nadąży człek biedny!

chyba i mnie już trzeba narty sprawdzić, na trzepaczce potrenować i cieszyć się zimą tak jak latem, można w fajnej grupie i na śniegu
Evchen 16:01, 11 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Madżenka, przypomnij proszę nazwę drzewka... bo to chyba nie brzózka?... a właśnie jeszcze miałam zapytać --- a brzozy masz long trunki?
Pszczelarnia 16:28, 11 wrz 2012

Nadałyśmy bieg sprawie .
Madzenka 18:44, 11 wrz 2012

Joaska napisał(a)
Temat narciarski jak widzę się zrobił i fajnie bo też lubię sie poślizgać, a podpowiedzcie mi kobietki od ilu lat najlepiej dzieciaka uczyć na nartach, mój mały własnie konczy 5 lat moge już zacząć w tym roku naukę??

Czas najwyższy Cześi uczą już takie smerfy 3 letnie!!!! Uwielbiam ten widok jak na szelkach jeżdżą
Madzenka 18:45, 11 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Ale fajne tematy narciarskie. Ja akurat na desce jeżdżę, ale M mnienamawia na narty. Chyba w następnym sezonie z synkiem lekcje wezmę

Monika nieeeeee, naucz mnie na desce jeździć, bo córka mówi że matka na desce to siara.....