Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 06:42, 11 wrz 2012

asc napisał(a)
Ja też macham.... i spadam do spania....

A nartki zaczęłam uprawiać bo nie cierpię zimy Jestem zmarźlak.. i ciepłolubna.. więc jakaś alternatywa, ale od 4-5 lat to w zasadzie nie byłam na nartach.... Niestety budowa domu.... i pies staruszek nas uziemiło... Pora to zmienić...

Ania ja też zmarźlak i narty to jedyny sposób na przetrwanie tej pory roku
Pora zmienić to i umówić sie na zjazd ogrodowiska zimą
grupa_trzyma... 09:02, 11 wrz 2012

Na spotkanie zimowe się piszę. Narty jakoś budzą mój strach - nie mają hamulca , ale naleweczki mogę razem z Konstancją zabezpieczać.
Syla 09:17, 11 wrz 2012

asc napisał(a)

Madżenko, katujesz mnie zraszaczami i innymi udogodnieniami. I tym, że potrafisz tak pięknie wszystko przemyśleć przez zimę (bambusy, graby, buki i inne); ja tak nie mam. I jak żyć? Pytam Ciebie?

Ewuś przyjadę do Ciebie na narty pomyślimy jak żyć przy nalewce cytrynowej Wszystko będzie łatwiejsze

o i to jest baardzo dobry pomysł ... to zajmę się nalewką bo narty mnie nie lubią ... przewracają mnie ... wbrew pozorom nalewce to bardziej uchodzi

To ja też się piszę na narty i naleweczkę..... a na nartkach postawimy Izę w mig.. jeszcze takiego przypadku nie miałam co by nie jezdził

Dzieciaki swoje nauczyłam jeździć na nartach to i Izie podołam ??? mig mig i śmig śmig
Joaska 11:10, 11 wrz 2012

Temat narciarski jak widzę się zrobił i fajnie bo też lubię sie poślizgać, a podpowiedzcie mi kobietki od ilu lat najlepiej dzieciaka uczyć na nartach, mój mały własnie konczy 5 lat moge już zacząć w tym roku naukę??
kwiatholandii 11:14, 11 wrz 2012

Ale fajne tematy narciarskie. Ja akurat na desce jeżdżę, ale M mnienamawia na narty. Chyba w następnym sezonie z synkiem lekcje wezmę
kwiatholandii 11:16, 11 wrz 2012

Pomysł spotkania "Ogrodowiska" w górach...bomba!!
Sebek 11:30, 11 wrz 2012

Syla napisał(a)

Madżenko, katujesz mnie zraszaczami i innymi udogodnieniami. I tym, że potrafisz tak pięknie wszystko przemyśleć przez zimę (bambusy, graby, buki i inne); ja tak nie mam. I jak żyć? Pytam Ciebie?

Ewuś przyjadę do Ciebie na narty pomyślimy jak żyć przy nalewce cytrynowej Wszystko będzie łatwiejsze

o i to jest baardzo dobry pomysł ... to zajmę się nalewką bo narty mnie nie lubią ... przewracają mnie ... wbrew pozorom nalewce to bardziej uchodzi

To ja też się piszę na narty i naleweczkę..... a na nartkach postawimy Izę w mig.. jeszcze takiego przypadku nie miałam co by nie jezdził

Dzieciaki swoje nauczyłam jeździć na nartach to i Izie podołam ??? mig mig i śmig śmig

A mnie ktoś nauczy? Bo ja tyż nie umiem
Enya73 11:31, 11 wrz 2012

Joaska napisał(a)
Temat narciarski jak widzę się zrobił i fajnie bo też lubię sie poślizgać, a podpowiedzcie mi kobietki od ilu lat najlepiej dzieciaka uczyć na nartach, mój mały własnie konczy 5 lat moge już zacząć w tym roku naukę??

5 latek jak najbardziej można smiało uczyć i złapie w mig, moje śmigały już jako 3 latki, ale ortopedzi twierdzą, że to za wcześnie.
Enya73 11:32, 11 wrz 2012

Ja myślę, że jakiegoś fajnego instruktora wynajmiemy dla całej grupy Zawsze to można poprawić technikę A przystojny instruktor nie jest zły
Enya73 11:33, 11 wrz 2012

Sebciu, jak to Ty na nartach nie jeździsz? Przecież Ty w Beskidach mieszkasz? Normalnie szewc bez butów chodzi