Temat narciarski jak widzę się zrobił i fajnie bo też lubię sie poślizgać, a podpowiedzcie mi kobietki od ilu lat najlepiej dzieciaka uczyć na nartach, mój mały własnie konczy 5 lat moge już zacząć w tym roku naukę??
Madżenko, katujesz mnie zraszaczami i innymi udogodnieniami. I tym, że potrafisz tak pięknie wszystko przemyśleć przez zimę (bambusy, graby, buki i inne); ja tak nie mam. I jak żyć? Pytam Ciebie?
Ewuś przyjadę do Ciebie na narty pomyślimy jak żyć przy nalewce cytrynowej Wszystko będzie łatwiejsze
o i to jest baardzo dobry pomysł ... to zajmę się nalewką bo narty mnie nie lubią ... przewracają mnie ... wbrew pozorom nalewce to bardziej uchodzi
To ja też się piszę na narty i naleweczkę..... a na nartkach postawimy Izę w mig.. jeszcze takiego przypadku nie miałam co by nie jezdził
Dzieciaki swoje nauczyłam jeździć na nartach to i Izie podołam ??? mig mig i śmig śmig
Temat narciarski jak widzę się zrobił i fajnie bo też lubię sie poślizgać, a podpowiedzcie mi kobietki od ilu lat najlepiej dzieciaka uczyć na nartach, mój mały własnie konczy 5 lat moge już zacząć w tym roku naukę??
5 latek jak najbardziej można smiało uczyć i złapie w mig, moje śmigały już jako 3 latki, ale ortopedzi twierdzą, że to za wcześnie.