Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 08:27, 16 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

zamieszczam dzisiaj
czerwiec - zanczyłam kólkiem

lipiec z tyłu kuli

A moją uwagę na tych fotkach przykuł potwór Vertigo - w czerwcu jeszcze ładna, acz niewinna trawka, taki potworek zaledwie, a po miesiącu wielka trawa, a jak wyglądał na koniec swego żywota? No potwór po prostu

17 sierpnia - bukszpan zjedzony przez potwora

A swoją drogą kochana, wiesz ile stron ja się musiałam cofnąć, żeby znaleźć to ostatnie zdjęcie potwora????? Do 676 strony!!! Nie żeby to cofanie było nieprzyjemne, ale 200 stron w niecałe 2 miesiące???
Milka 10:32, 16 paź 2012

A ja z kolei na tej fotce podziwiam Marzenki hebe, pięknie wyglądają; zgapiłam, ale u mnie nie mają jeszcze wyglądu; a trawa naprawdę zachwyca i cieszę się, ze ją mamy dzięki naszej koleżance
Joaska 15:09, 16 paź 2012

Wieloszka napisał(a)

zamieszczam dzisiaj
czerwiec - zanczyłam kólkiem

lipiec z tyłu kuli

A moją uwagę na tych fotkach przykuł potwór Vertigo - w czerwcu jeszcze ładna, acz niewinna trawka, taki potworek zaledwie, a po miesiącu wielka trawa, a jak wyglądał na koniec swego żywota? No potwór po prostu

17 sierpnia - bukszpan zjedzony przez potwora

A swoją drogą kochana, wiesz ile stron ja się musiałam cofnąć, żeby znaleźć to ostatnie zdjęcie potwora????? Do 676 strony!!! Nie żeby to cofanie było nieprzyjemne, ale 200 stron w niecałe 2 miesiące???

Ja też zwróciłam głównie uwage na potwora jak szybko ta trawa rośnie!!!!!!
Chyba sobie jakąś sadzonkę w przyszlym roku zapodam do donic taki potwór ładnie by się nadał a na zimę do garażu
kasik778 16:21, 16 paź 2012

Potworek nie dość, że rozrósł się jak wariat to przykrył najładniejszą i największą kulę bukszpanową na tej rabacie
AniaDS 16:42, 16 paź 2012

Ale wzrok przyciąga jak nic
Madzenka 20:08, 16 paź 2012

Betysia - przytulam się mocno

Aga - potworek monstrum ale piękne, dlatego musi przetrwać zimę i szt 1 posadzę zamiast 6......

Irenka - hebe moja ukochana, obiecałam sobie sadzić corocznie na wiosnę jeśli wymarznie...

Kasik - cały czas powtarzała, ze zjadł mi kulę bukszpanową, wyrwałam mu jednak z paszczy, przecież tyle lat tę kulę hodowałam!!!

Joaśka - kupuj koniecznie - tylko uwzględnij docelowy rozmiar....

Ania DS - witaj kochana !
Madzenka 20:13, 16 paź 2012

Niedzielna zdjęcia pokazują, że jesieni u mnie jeszcze nie ma

Różyczki fairy dają czadu!

Zawilce nie gorsze

''Liliowce też chcą nadal lata

Konstancja30 20:14, 16 paź 2012

Madżenko roślinki z twoich zdjęć wywracają mi do góry nogami pojęcie czasu ... 17 lat temu zabroniłam małżowi sadzić bukszpany (wiem ... wiem to grzech ciężki i każdy sąd dałby mu rozwód ) ... bo za wolno rosną ... wyobrażasz sobie jakie by one dziś były !!! ... no ale ciesze się nie zasadziłam potwora bo moje areały by tego nie zniesły ))
AniaDS 20:15, 16 paź 2012

Witaj Marzenko .
Nie mogę się napatrzec ani na różę ani na zawilce, ale dają czadu jeszcze .
Konstancja30 20:17, 16 paź 2012

te fairy to wariatki ... moja wizja szpaleru "lawenda - fairy - lawenda" ... zweryfikowana ... róże poszły do "zagajnika róż" lawenda została w towarzystwie lawendy ... bukszpan pilnuje ... porządku ...