Nieszka z 12 rozplenic przeżyła mi j1,5 sztuki, która jest na zdjeciach.Dosadziłam ponownie 4 nowe sztuki
Medium zmarzły mi dwuktrotni zima i wiosną.... teraz posadziłam kolejny raz,,,, do trzech razy sztuka
Aniu w dwóch komputerach szukałam zdjeć
Muszę Was pocieszać bo kryzys miałam wiosną, latem, jesienią, zimą 2011 i wiosną 2012. Teraz już z górki, praca w ogrodzie znów jest przyjemnością tam skubnę, tu przytnę, gdzie inndziej postoję i pomyślę co zmienić
Stokrotko witaj
Karmników posadziłam baaardzo dużo - ok 150 szt i ok 50 macierzanek wokół całego tarasu. Za dużo zdecydowanie, bo sadziłam w maju a widzisz jak szybko się rozrósł. Zobacz na zdjeciu z czerwca 2012 jak wyglądał.
Madżenko jak Ty umiesz fachowo podtrzymywać na duchu!
Miało być dla Kasi, ale i ja skorzystałam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Kasiu mieliśmy się wprowadzić w grudniu 2009 na moje i M 40-te urodziny... Wprowadziliśmy się w grudniu 2010. Szkoda, ze kroniki budowlanej nie prowadziłam aby o traumatycznych przeżyciach budowlanych nie zapomnieć
Ale w końcu wybudowaliśmy, wykańczaliśmy jeszcze kolejny rok
Ciekawe kiedy zrobimy sobie barierkę na antresoli???????? MOże w kolejnym nowym domu za 20 lat ???