Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

11stokrotka 21:18, 17 paź 2012

Karmnik stale udeptuję
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/24/242832/original.JPG

No nie. To już przechodzi ludzkie pojęcie. Od kiedy oglądam twój ogród jest pięknie. Ale ten pomysł z płytami i karmnikiem jest mój. Więc myślałam, że mam na niego wyłączność - a tu proszę realizacja jest, ale nie w moim ogrodzie .

A tak na serio, to ile karmników musiałaś kupić, zeby wypełnić te luki między płytami? Ile czasu upłynęło dla takiego efektu?
KasiaWB 21:20, 17 paź 2012

Dzięki Marzenko jesteś Kochana ja wiem, że nie od razu Rzym zbudowano.. Wszystko w ubiegłym roku tak ładnie szło i planowałam, że jesienią 2013 zamieszkamy, ale teraz niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość bo termin się odsuwa...., ten rok jest dla mnie okropny pod wieloma względami, ale to nie czas na pisanie o tym nie lubię narzekać ).. Nawet jak będę dom budować i 10 lat to w końcu zbuduję ) no i w końcu zrobię kiedyś ten swój ogród ) Ściskam
Madzenka 21:27, 17 paź 2012

KasiaWB napisał(a)
Dzięki Marzenko jesteś Kochana ja wiem, że nie od razu Rzym zbudowano.. Wszystko w ubiegłym roku tak ładnie szło i planowałam, że jesienią 2013 zamieszkamy, ale teraz niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość bo termin się odsuwa...., ten rok jest dla mnie okropny pod wieloma względami, ale to nie czas na pisanie o tym nie lubię narzekać ).. Nawet jak będę dom budować i 10 lat to w końcu zbuduję ) no i w końcu zrobię kiedyś ten swój ogród ) Ściskam

Kasiu czekaj

Jesień 2011 jeszcze bez karmnika...

Zima 2012
A wydawało się, ze caaaaałe lato sadziłam..... Chyba wtedy miałam największy kryzys.... i trafiłam na ogrodowisko
I znów miałam kryzys jak zobaczyłam te pięknezielone ogrody i moje marne roslinki....

To miesjce jeszcze nie miało karmnika.....

KasiaWB 21:29, 17 paź 2012

ogród teraz nie do poznania
Madzenka 21:29, 17 paź 2012

czerwiec 2012

Ale wybujało dopiero latem
Wrzesień 2012

Najbardziej lubię to porównanie

KasiaWB 21:34, 17 paź 2012

noooo, ALE zmiana! wspaniale całkiem inne miejsce
Konstancja30 21:34, 17 paź 2012

kolejne jesienne odsłony pokazują jak szybko mija czas i jak fajnie się na to patrzy z perspektywy jesieni 2012 ... to zielone w dwóch odcieniach na k uwiodło mnie już dawno ... miskanty pieknie powiewające pióropuszami ... hebe (ja zwariuje rok temu nie wiedziałam, że istnieje ) ... totalny odjazd kapusta - i odkrycie dziwnego kfiatka zwanego trytoma bodaj ... ponadto the fairy, które rosną nawet u mnie ... Madżenka ile ja tu odkryłam oczywistych oczywistości ... ochhhh joooooooooooo ...
Konstancja30 21:36, 17 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
czerwiec 2012

Ale wybujało dopiero latem
Wrzesień 2012

Najbardziej lubię to porównanie

to moje ulubione ...
Madzenka 21:37, 17 paź 2012

bociek napisał(a)

Za rok będą piękne, zobaczysz Bądźmy cierpliwe !!!
U mnie już incrediball się wzmacnia a kule będą boskie i są chyba najladniejsze.

Tylko maja jeden malutki mankament - nie zdaza dobrze zakwitnac i juz usychaja Przynajmniej moja

No i znowu wracam do punktu wyjscia

Oj nie moja pięknie kwitła na biało a potem się wybarwiła pistacjowo. U mnie ma wilgotno może dlatego.
Tylko jeszcze się pokłądała. To moja faworytka ale zobaczymy za rok
Madzenka 21:39, 17 paź 2012

Moniika napisał(a)

Rozplenica little bunny

Marzenko ! Niesamowite te rabaty !! Cudnie wyglądają ! Pozdrawiam

Dziękuję Moniko Pozdrawiam