Byłam już wylogowana i miałam iśc spac ale wróciłam jak przeczytałam co napisałaś. szpilki to luksus dlatego trudny do zdobycia. Ja miałam problem ze zdobyciem całkiem czegoś innego ale to sie nie nadaje do napisania na forum.
co wy wiecie o zdobywaniu szpilek ... lakierowanych nawet ... zdobyć ww numer 35 to była sztuka )))
Byłam już wylogowana i miałam iśc spac ale wróciłam jak przeczytałam co napisałaś. szpilki to luksus dlatego trudny do zdobycia. Ja miałam problem ze zdobyciem całkiem czegoś innego ale to sie nie nadaje do napisania na forum.
Oj tam oj tam, srajtasiemkę się kupowało na wymianę za papier toaletowy...
Co Ty Ania piszesz? - nic o tym nie wiem , zresztą ja z innych czasów niż Ty.
....a odnośnie szpilek i nr 35.... Moja Babijka ma taka małą nóżkę i miała najpiękniejsze szpileczki świata! Czarne, zamszowe robione przez szewca! Zajmowały tyle miejsca na podłodze co kobieca dłoń Były cudne (hmmmm muszę ich poszukać i zrobić zdjęcie )
no proszę, jaka ciekawa dyskusja o 'kiedyśnych' modach, małych bucikach... moja mama też ma rozmiar 35 i kupienie butów na obcasie to nawet do tej pory nie lada wyczyn. Na szczęście mam odrobinę wiekszą nogę. A na zdjęcia ślubne i ogromną muchę mojego Piotra też patrze z rozżewieniem chociaż mineł dopiero 16 lat...
Ja jak patrze na swojego M z wąsem (teraz już dawno go nie ma) to sobie myślę jak mógł ten wąs mnie się podobać.Ale cóż takie czasy(minęło 14 lat) Nasz syn (miał wtedy 4 latka) gdy zobaczył nasze ślubne zdjęcie to powiedział ,że tata wygląda jak kierownik a mama jak księżniczka.
Wąsy skojarzone z kierownikiem ... ciekawe
Pozdrawiam i szczęśliwości życzę !
Ale fajne wspomnienia, widac pogoda tak wszystkich nastroiła
w tamtych czasach też byłyśmy modne zgodnie z duchem czasu, chociaż dziś wydaje się to nam kiczowate
witaj Marzenko w domku, nóżkom daj odpocząć
Ano właśnie Irenko...masz rację, chyba każda z nas ma takie wrażenie dotyczące przeszłości...zwłaszcza sposobu ubierania, fryzur...kicz, po prostu kicz
Marzenko, nadrobiłam zaległości i dzisiaj już zmykam ...dzisiejsze nadrobię jutro, pozdrawiam ciepło