Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Konstancja30 16:08, 30 paź 2012

Madżenka ty nas z pomocą admina wytipeksujesz ale nie mogę przemilczeć malucha koleżanki w którym nie było .... prędkościomierza !!! ... jak to odkryłam w czasie podróży to drę się przerażona ... a ona ze stoickim spokojem "weź się uspokój ... a ile ja twoim zdaniem mogę tym jechać ???" ...

za to w rzeczonym prędkościomierzu naszego "pługa" Adamo miał do przodu 20 ... w stanie spoczynku to było takie podrasowane zero )) ... raz podwoziliśmy inna koleżankę i ta nastepnego dnia w pracy ... po pierwsze uprzejmie podziekowała za kolejne przysługo ???))) a potem stwierdziła, że taaak szybko maluchem to nie jechała ...
Milka 16:18, 30 paź 2012

wy trwałą robiłyście, a ja bidula włosy na deskę do prasowania i prasowałam, coby wyprostować, bożesz, że nie wyłysiałam ..to cud!!
Evchen 16:22, 30 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)
Madżenka ty nas z pomocą admina wytipeksujesz ale nie mogę przemilczeć malucha koleżanki w którym nie było .... prędkościomierza !!! ... jak to odkryłam w czasie podróży to drę się przerażona ... a ona ze stoickim spokojem "weź się uspokój ... a ile ja twoim zdaniem mogę tym jechać ???" ...

za to w rzeczonym prędkościomierzu naszego "pługa" Adamo miał do przodu 20 ... w stanie spoczynku to było takie podrasowane zero )) ... raz podwoziliśmy inna koleżankę i ta nastepnego dnia w pracy ... po pierwsze uprzejmie podziekowała za kolejne przysługo ???))) a potem stwierdziła, że taaak szybko maluchem to nie jechała ...

Madżenka, nie tipeksuj auta bez prędkościomierza!
Agacia 17:58, 30 paź 2012

Napisałam i wykasowałam. Przecież nie będę się chwalić, że odkąd mam prawko jeżdżę bez prędkościomierza, bo w moim pełnolatku nie uraczysz... a włosy na desce prasowała w liceum moja koleżanka, w czasach gdy prostownice były ogólnodostępne - podobno nie ma to jak prawdziwe żelazko

Madżenko, zatrzymaj nas, bo to się zaczyna robić niebezpieczne Jeszcze ktoś przeczyta te patenty i podchwyci!
Milka 18:03, 30 paź 2012

się Marzenka zdziwi jak dziś zajrzy!!
a jak prasowałam, nie było prostownicy! a bez prędkościomierza, to dopiero jazda!
ja mam, ale często o nim zapominam
Agacia 18:37, 30 paź 2012

Moja kochana bryka, rocznik '93, jak rusza na światłach to na sąsiednim pasie zanim się rozpędzę do dwójki trzy samochody zdążą mnie wyprzedzić, dalej wcale nie jest lepiej, więc przekraczanie prędkości raczej mnie nie dotyczy Poza tym, dokładnie Irenko, w elce też nawet nie patrzyłam na prędkościomierz, tylko na drogę, a biegi instruktor uczył mnie zmieniać wyczuwając pracę silnika. No ale o czym ja tu.... Marzenko, kończę te dywagacje i hortka dla Ciebie

monitka 19:13, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)
wy trwałą robiłyście, a ja bidula włosy na deskę do prasowania i prasowałam, coby wyprostować, bożesz, że nie wyłysiałam ..to cud!!

tego też nie tipeksuj
No o takim patencie to ja nie słyszałam!!! Jak dla mnie Irenko wygrałaś
uchichrałam się jak głupia bo od razu sobie wyobraziłam jak to wyglądało w praktyce

Madzenka 20:24, 30 paź 2012

Betysiu - dzieki za życzenia. Ja różowych adidasków nie mialam ale. Kolonii w NRDowie przywiozłam sobie zamszowe buciki i czerwen skarpetki z frotte!!! Ależ byłam z nich dumna, bo nosiłam je do spodni rybaczek

Agacia - tak obie Panie od szyji w dół zdradzają swój wiek, bo po twarzach z corkami konkurują wąsy masz rację nadal na czasie ale teraz często takie ala muszkieterki

Irenko - teraz to my Polki żadnych kompleksów mieć nie powinnyśmy!!! Dawniej myślałam, że stwierdzenie iż Polki są najpiękniejsze to czysta kurtuazja a teraz stwierdzam, że to szczera prawda gdy w Europie widzi się piekną kobietę to Polka lub Rosjanka, z tą różnicą że Rosjanka zwykle krzykliwie ubrana

Evchen - dla zainteresowanych zawsze materiał dowodowy do wglądu

Tess - koronki zazdroszczę , pewnie jeszcze teraz by robiła furorę Ja do ślubu sukienkę już kupowalam bez talonów za to płaszcz do cywilnego również w kolorze łososiowym własnoręcznie uszyłam z wełny z domieszką kaszmiru zakupionego na saksach w Niemczech wykrój oczywiście z BUrdy!!! ja teź chichoczę jak widzę swoje loki na zdjęciu ślubnym A czasy wspominam z rozrzewieniem, zwłaszcza pierwsza mojaą spódnica mini, która powstala ze spodni sztruksów. A potem kazde zniszczone dżinsy przerabialm na mini

Malkul żałuj, że casów gospodarki niedoborów nie pamiętasz

magnolio - teraz się fajnie czyta ale kiedyś było tak szaro i buro i jednakowo. Datego mistrozstwem było wyróżnienie się w tłumie Kiedyś uszylam sobie kurtkę w groszki, do tego zdobyłam szpilki w groszki i parasol w groszki ale mam fajne wspomnienia, nie sposób było zniknąć w tłumie

Julka - powspominaj z nami

Iza - czajnik z zabepieczeniem musimy Ci kupić Wpomnienia fajne bo to nasza młodość, czasy natomiast bywały niefajne Ale jak my sobie z tym kiczem moglyśmy krzywdę robić też nie pojmuję A czułyśmy się takie modne i światowe

Evchen - ty nawet nie wiesz jak ja taką zdobyczną bluzkę w żarówiaste wzory uwielbiałam a trwała była standardowo na głowie co 6 miesięcy Wyobrazisz sobei mnie w kasztanowych włosach i trwałej????

Monitka ja właśnie takie pejsy jak ortodoksyjny Judaista sobie sama zrobiłam

Pszczólko - sweterki tureckie z kołnierzem szalowym dla M i węgierskie czapeczki z szalikiem fluorescencyjnym

Tess - nsz pierwszy samochód to też maluch, którego każdej zimy pchalam bo nie odpalal a prawo jazdy mial tylko M

Evchen - ten skręt trwałej to mi się do tej pory po nocach śni zwłaszcza gdy fryzjerka wypadla z salonu (zakładu???) obiad skończyc i mi włos co nieco spaliła.....

Madzenka 20:24, 30 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)

Na takie diktum to już nie mogę grupowo odpowiadać oplułam ekran
Madzenka 20:25, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko bo mi pampersa będziesz musiała założyć Jak sobie wyobraziłam Twoją głowę na desce do prasowania i żelazko z dusza