No właśnie te blado różowe cudne zakochałam się z białymi muszę je mieć
Czyli Tychy trzeba zaliczyć, może stożki cisowe albo bukszpanowe będą dziękuję Beatko
No drodzy moi też potrzebuję porady, zamówiłam kloniki i chcę je posadzić za tymi wczoraj posadzonymi tawułkami japońskimi i co myślicie może być, chyba że inny układ ?
Pola, ja się nie znam, ale na moje oko to rh są zdecydowanie za blisko siebie. Poproś Bogdzię, nich rzuci na to okiem. Rh które do siebie dotykają (lub do innych rośłin) w tym miejscu zrzucaja liście i już nie kwitną Zostają sie suche badyle.....szkoda by było krzewów...zwąszcza, ze to blisko tarasu... Azalie też za gęsto...po 3 latach jedna bedzie miała wielkość tych 3
Nie mi udzielać rad, bo ja mam u siebie wszystko za gęsto!!!! Dlatego jestem uczulona na tym punkcie...
Aniu zaraz będę pytać naszego fachowca, ale posadziłam je tak blisko bo widziałam u Daniusi tak gęsto posadzone i nic tam nie opada z liści cudne zielone, no i masz ci los zapytamy ?
Bogdzia mi poakzywała, jak byłam u niej na co zwracać uwagę przy sadzeniu i to zapmiętałam Pokazała jak wyglądaję te które do siebie dotykają Bogdzia skroman kobieta, ale jej rh może pozazdrościc każdy.... byłam - widziałam.....szczęka dalej mi lezy na zeimi i nei jest w stanie wrócić na swoje miejsce.