barbara_kraj...
21:25, 06 wrz 2015
Nie pamiętałam, że to właśnie dziś miała być relacja z pobytu Mai w ogrodzie Vivy. Ale chyba telepatia, a może intuicja jakaś kazała mi włączyć telewizor. A gdy ujrzałam to lustro w niebieskich ramach od razu wiedziałam, że patrzę na ogród Vivy.
Zaskoczona byłam wielkością i różnorodnością ogrodu, bo wcześniej na fotkach nie widziałam np. ani stawu, ani łąki. Czyżbym przegapiła?
Uważam, że program Mai nie odzwierciedlił całego piękna tego ogrodu oraz ogromu włożonej weń pracy. Nie ujrzałam znanych mi z fotek wielu ciekawych zakątków, roślin. Cieszę się natomiast, że ogród Wasz poznała cała Polska. No i oczywiście z tego, że widziałam Was na żywo.
Szkoda tylko że tak krótko...
Najwyższy czas, aby program Mai mógł trwać dłużej...
Zaskoczona byłam wielkością i różnorodnością ogrodu, bo wcześniej na fotkach nie widziałam np. ani stawu, ani łąki. Czyżbym przegapiła?
Uważam, że program Mai nie odzwierciedlił całego piękna tego ogrodu oraz ogromu włożonej weń pracy. Nie ujrzałam znanych mi z fotek wielu ciekawych zakątków, roślin. Cieszę się natomiast, że ogród Wasz poznała cała Polska. No i oczywiście z tego, że widziałam Was na żywo.

Najwyższy czas, aby program Mai mógł trwać dłużej...