viva
23:02, 04 wrz 2015
Kasiu, Ewa już podała wysokość Artemis
U mnie rośnie mniejsza, może dlatego, że młoda a może dlatego, że piasek 
Kondzio, przypieczona bajka
Ewo, Aniu, nasionka przydadzą się ale od jednej wystarczy
Agato (Topolanko) witam Cię oficjalnie (wiem zbyt spóźniona)
O róży Gertruda Jekkyl nic nie pisałam, bo posadziłam ją dopiero jesienią ubiegłego roku. Mam ją więc pierwszy sezon. Mogę tylko powiedzieć, że pięknie pachnie i ma śliczne kwiaty. U mnie rośnie po zachodniej stronie domu i słońce ma od 12 godz.
Myślę, że na Twojej wystawie będzie miała dobrze, bo to odpowiednie miejsce dla róż.
Justynko, witaj
cóż Ty od mnie możesz się uczyć koneserko wyszukanych roślin i właścicielko niezwykłego miejsca 
Aniu, Mała Mi..... Jakoś przetrwaliśmy te upały ja i nasz ogród. Ciężko było, bo ja przy takich temperaturach jestem chora. Mam wyrwany miesiąc z życiorysu.
Z ogrodem nieźle dzięki wodzie ze stawu. Kwiaty przypieczone ale trawnik nawet zielony.

Kondzio, przypieczona bajka

Ewo, Aniu, nasionka przydadzą się ale od jednej wystarczy

Agato (Topolanko) witam Cię oficjalnie (wiem zbyt spóźniona)

O róży Gertruda Jekkyl nic nie pisałam, bo posadziłam ją dopiero jesienią ubiegłego roku. Mam ją więc pierwszy sezon. Mogę tylko powiedzieć, że pięknie pachnie i ma śliczne kwiaty. U mnie rośnie po zachodniej stronie domu i słońce ma od 12 godz.
Myślę, że na Twojej wystawie będzie miała dobrze, bo to odpowiednie miejsce dla róż.
Justynko, witaj

Aniu, Mała Mi..... Jakoś przetrwaliśmy te upały ja i nasz ogród. Ciężko było, bo ja przy takich temperaturach jestem chora. Mam wyrwany miesiąc z życiorysu.
Z ogrodem nieźle dzięki wodzie ze stawu. Kwiaty przypieczone ale trawnik nawet zielony.