Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

jagoda99 20:22, 08 mar 2013

Danusiu z okazji Dnia Kobiet
wszystkiego co najlepsze duzo sloneczka

ewa004 20:49, 08 mar 2013

Danusiu Twoja kuchnia po remoncie ,podłogi pewnie jeszcze zakurzone
To dla Ciebie ,ale jak go nauczysz to i ogródek przekopie i lustro w ogrodzie umyje

Martek 13:23, 09 mar 2013

Danusiu Święto Kobiet,świętem cały Rok !
Myślę i pamiętam,ściskam i pozdrawiam
Martek
anieszka 18:09, 09 mar 2013

Gardenarium napisał(a)
Akcja póki co nam upada Agnieszko, bo zaczął sypać śnieg Ja nie mogę, a mam już narcyzy w garażu w pąkach

Mnie też zdołował wczorajszy śnieg
Już codziennie chodzę do ogrodu podglądać moje krokusiki i inne wystawiające listki cudaczki , więc na poprawę humoru zrobiłam w necie zakupy świąteczne w kolorach biało-niebieskich a w planach - wyjazd na Bronisze po kwiaty To mnie trzyma przy zdrowych zmysłach
lenka 20:22, 09 mar 2013

Danusiu czy żółte Thuje np Yellow Ribbon będą dobrym tłem dla hortensji Limelight lub Vanilla Fraise? Bo Ty chyba sadzisz je raczej na zielonym tle.... A ja się zastanawiam właśnie nad taką kompozycją + do tego śliwa Nigra...

I jeszcze jedno pytanko- chciałabym przesadzić nieduże thuje które wsadziłam w zeszłym roku- kiedy będzie najlepszy moment aby to zrobić?
Pozdrawiam
Madzenka 20:55, 09 mar 2013

Danusia świętuje?
Sebek 21:00, 09 mar 2013

lenka napisał(a)
Danusiu czy żółte Thuje np Yellow Ribbon będą dobrym tłem dla hortensji Limelight lub Vanilla Fraise? Bo Ty chyba sadzisz je raczej na zielonym tle.... A ja się zastanawiam właśnie nad taką kompozycją + do tego śliwa Nigra...

I jeszcze jedno pytanko- chciałabym przesadzić nieduże thuje które wsadziłam w zeszłym roku- kiedy będzie najlepszy moment aby to zrobić?
Pozdrawiam

Myślę, że przyda Ci się ten wątek do przestudiowania

https://www.ogrodowisko.pl/watek/524-przesadzanie-starszych-drzew
baraga1904 21:05, 09 mar 2013

...pozdrawiam Danusiu weekendowo...na Śląsku nie padało dzisiaj ale raczej chłodno, tylko +3...i wszyscy wokoło przeklinają już tą zimę...

ana_art 21:09, 09 mar 2013

Podobno dzisiaj dzień mężczyzn, więc Danusia świętuje
AgnieszkaW 10:32, 10 mar 2013

Witaj niedzielnie Danusiu,
bardzo podoba mi się w Twoim ogrodzie zestawienie statycznych, surowych, geometrycznych form bukszpanu i cisa ze zwiewnymi trawami, turzycami i żurawkami, dzięki temu ogród jest elegancki, a równocześnie taki zwiewny, lekki i delikatny. Cóż się dziwić...przy takiej wiedzy fachowej i wyobraźni twórczej można robić cuda. Podziwiam Danusiu twoje zaangażowanie w pracę, prowadzenie forum, do tego artykuły, wsółpraca z mediami, wyjazdy, wystawy, spotkania, porady na forum... Jak ty to robisz, że na wszystko znajdujesz czas i chęci? Cz Ty wiesz, że dzięki Tobie bardzo duży procent właścicieli ogrodów i ogródków w Polsce staje się prawdziwymi pasjonatami ogrodnictwa? Dzięki za to forum. dla mnie jest ono źródłem dużej wiedzy i inspiracji, szczególnie Twoje artykuły i porady. Pozdrawiam