Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Mirka 11:19, 30 cze 2013

Gardenarium napisał(a)
Dzisiejsze widoki, same nudy

Ja się nigdy
nie nudzę w twoim ogrodzie bywając tam zawsze naładuję akumulator do pracy u siebie pozdrawiam
wykasia 11:59, 30 cze 2013

Dziękuję za przemiły spacer po pięknym ogrodzie.
Muszę się podpisać pod stwierdzeniami poprzedniczek o iluzji głębi jaką udało się stworzyć na tak małej przestrzeni.
Ewa 13:09, 30 cze 2013

Polubiłam te metamorfozy , niesamowite są u Ciebie Danuś
Posmakowałaś naleweczki? , ja wczoraj ze Stasiem próbowałam ,oj ostra
Sabinka 14:02, 30 cze 2013

uuuuja to nawet za 20 lat nie bede miec takich efektow Danusiu!

Pieknie! Marzenie!

Mam pytanko czy utworzyc jakis wateczek o bukszpanach na forum bo nie znalazlam nic na ich temat chorobowy ( albo jestem slepa kura) .

Potrzebuje Twojej fachowej pomocy i jednoczesnie jak dasz rozkaz to jestem gotowa utworzyc watek.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1042-ogrod-u-mayi?page=30

Pozdrawiam
Loosiuu 14:41, 30 cze 2013

Epicko!
Gardenarium 16:45, 30 cze 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Danusiu pozdrowienia niedzielne zasyłam. W czasie oglądania relacji zwróciłem uwagę że u Ciebie w kostce ani jednego chwastu nie ma. Ale to kostka granitowa i pewnie zabetonowana. Mam zwykłą kostkę położoną na piasku i ciągły problem z chwastami. Boję się pryskać np. Rundapem bo za butami zaniosę go na trawnik. Czy jest inna metoda niż ręczne usuwanie?

Zbyszku, trzeba po prostu zdjąć buty, zostawić na kostce. Założyć drugie albo nałożyć reklamówki.

Bezpieczniejszy i ekologiczny sposób to pryskanie octem, kolejny - usuwanie specjalnym narzędziem ale jak dużo chwastów to zbyt mozolne.
U mnie pokazują się, ale mało i wyrywam od razu, jak zobaczę.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:51, 30 cze 2013

Debra napisał(a)

Danusiu, nie do wiary! Powiem szczerze, było dość brzydko A teraz! Cudo!

No pewnie, że było brzydko, bo to budowa była, a nie ogród, ale przynajmniej namiastkę ogrodu miałam i trochę roślin w donicach, wszystko było w donicach, bo jak było tynkowanie, to odsuwałam i już

Dla mnie etap ogrodu jest od utworzenia żwirkowych rabat i tego skośnego podziału.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:52, 30 cze 2013

Ewa napisał(a)

Posmakowałaś naleweczki? , ja wczoraj ze Stasiem próbowałam ,oj ostra

Jeszcze nie, stoi w szafce nalewkowej, popróbujemy.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:54, 30 cze 2013

A ja dziś odbyłam z moimi chłopakami inspirującą wycieczkę pałacowo-różano-warzywniczo-ziołową

Instagram Ogrodowiska
Karolinek 17:01, 30 cze 2013

Nie mogę przejść obojętnie nad zdjęciami przed i po w Twoim ogrodzie, i nie dodać coś od siebie. Jesteś Danusiu czarodziejką. Te zdjęcia to potwierdzają. Pozdrawiam!