Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 19:21, 03 lip 2013

beta napisał(a)
Danusiu czy mogłabyś mi powiedzieć co ile sadzisz świerki serbskie?...dziękuję i wszystkiego dobrego życzę

To zależy co chcesz uzyskać. Jeśli szczelną przegrodę, żywopłot to co metr.

Instagram Ogrodowiska
Mariusz 19:56, 03 lip 2013

Artykuł "BBC Gardeners' World Live 2013 - kolorowy Wrapped up in Willow and Water" bardzo przypadł mi do gustu , takie kolorki to już na awangardowych festiwalach częste, czasem to bardziej instalacje artystyczne niż ogrody.
Dziękuje za całokształt Twojej działalności podziwiam i gratuluję.
GosiaJoanna 20:28, 03 lip 2013

Witaj Danusiu

Ta reklama została już usunięta, dzieki wielkie :* życzę miłego wieczoru
Kondzio 21:10, 03 lip 2013

Danusiu pozwolę sobie tu włożyć bo więcej osób wchodzi hi hi hi
A ja miałem roczek wczoraj hi hi hi Kocham was wszystkich dziękuje za spędzony rok z wami dziękuję za cierpliwość , wyrozumiałość i że chwalicie i dajecie kopa jak zasłużę hi hi hi za dawanie mi każdego dnia motywacji do pracy i za nowe inspirację jesteście kochani Danusiu dziękuję za to że stworzyłaś to miejsce i jesteś z nami Buziam tuliskam i kofam
Borbetka 21:11, 03 lip 2013

Zaznaczam wątek, to chyba przez te reklamy poginęło mi.
Megi 21:12, 03 lip 2013

Gardenarium napisał(a)

Przysłajcie mi linki na pryw. wiadomość i ja będę wiedziała co z tym zrobić, odnajdę inne śmieci także, tylko linki, gdzie to jest i będziemy usuwać oraz blokować konta zaśmiecającym Nic się nie dzieje, po prostu nie szanuje się cudzej pracy

Albo pozycjonuje się strony, umieszczając linki w poczytnych miejscach, a takim Ogrodowisko jest.

Danusiu, napisałam tak odruchowo w odpowiedzi na poprzedni post, ale zaraz potem poleciałam na "skargę" do Michała, a on już wiedział, co z tym zrobić

Napisałaś, że cięliście swojego buka, czy są gdzieś zdjęcia z tego zajścia, bo nie wiem, czy mi umknęły, czy nie wstawiałaś do wątku?
Milka 11:27, 04 lip 2013

Danusiu i ja gratuluję
dzięki Tobie mamy wspaniałe miejsce
a Ty sama uczysz nas, jak tworzyć piękne ogrody
pozdrawiam i dziękuję i cieszę się, że jestem z Wami
gierczusia 12:27, 04 lip 2013

A ja analfabetka ogrodowiskowa niedawno odkryłam dopieo stronkę z realizacjami Gardenarium ... Dzięki Danusiu .. Fantastyczna inspiracja
Urszulla 21:14, 04 lip 2013

Danusiu, patrząc na fotki Twoich cisów dzisiaj mi przyszło do głowy zapytać z jakiej odmiany się je uzyskuje?

Również Gratuluję wspaniałego miejsca w czasopismach
Gardenarium 21:31, 04 lip 2013

Urszulla napisał(a)
Danusiu, patrząc na fotki Twoich cisów dzisiaj mi przyszło do głowy zapytać z jakiej odmiany się je uzyskuje?

Również Gratuluję wspaniałego miejsca w czasopismach

Stożki z Taxus baccata czyli ciś pospolity kule też ,ale żółte kule z Taxus 'Elegantissima'.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies