Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Rench 01:03, 25 wrz 2013

Ale podczas strzyżenia,to chyba trzeba akrobacje wyczyniać na tym dachu
Jesso,ja marzę żeby przy wejściu tak uładzić,a co dopiero dach........
Aneczka 02:42, 25 wrz 2013

O matko ogród na dachu? A to mnie pani zaskoczyła. Szok jakie pani ma pomysły. Ja ze zwykłymi rabatkami mam problemy a pani takie cuda wymyśla Pozdrawiam
Madzenka 06:33, 25 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
A na koniec dekoracja z zimowitów. Super prosta i zaskakująca.

[

Zachwycające w swojej prostocie.
Borbetka 08:03, 25 wrz 2013

Ciekawe jak długo te ziemowity będą oko cieszyły. Czy wytrzymałe są?
boguslaw_r_ 10:53, 25 wrz 2013

Co to będzie jak miejsca na dachu zabraknie?
katerina 13:58, 25 wrz 2013

Witam Cię Danusiu.

Kilka dni temu przypadkiem odkryłam Ogrodowisko, Twój ogród i...jest on ucieleśnieniem moich marzeń o ogrodzie. Te białe kwiaty na tle róznych odcieni zieleni-coś wspaniałego!!!!
Ostatnio mało spałam ponieważ przekopywałam się przez liczne strony Twojego wątku. Ależ ten Twój ogród jest cudowny, elegancki i dopracowany w kazdym szczególe!!!! Jak to dobrze, że jesteś, założyłaś taką stronę i zechciałaś dzielić się z innymi swoimi poradami. Inspirujesz tak wiele osób, a Twoja życzliwość jest ujmująca.
Przez te kilka dni lektury tutaj, zyskałam wiecej przydatnych informacji niż przez ostatnie kilka lat, od kiedy mam własny ogródek.
Natychmiast zabrałam się za swoje marne imitacje rabatek przed domem.
Dziś rano zaraz jak wstałam, zrobiłam kilka zdjęć i założyłam wątek, ponieważ zaświtał dla mnie promyk nadziei, że dzięki Ogrodowisku może i ja mogłabym stworzyć u siebie coś ładnego.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
kwiatholandii 16:36, 25 wrz 2013

Danusiu, możesz mi przypomniec nazwe tych roślin, które mi doradzałaś do kwadratu czerwonego koło mojego tarasu?
Gardenarium 18:31, 25 wrz 2013

beta napisał(a)

Szefowa niemożliwa jesteś...taka akcja a zdjęć brak...znaczy Szefowej na drabinie...pozdrawiam niezwykle serdecznie

Mam jeszcze inne krzaki na dach, więc zdjęcie na drabinie zostanie dołączone, zadbam teraz o fotografa

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:33, 25 wrz 2013

kwiatholandii napisał(a)
Danusiu, możesz mi przypomniec nazwe tych roślin, które mi doradzałaś do kwadratu czerwonego koło mojego tarasu?

Doradzałam berberys "Orange Dream' oraz 'Admiration'. Fajny widziałąm dzisiaj w szkólce - był tak bordowy, że prawie fioletowy a nazywał się 'Concorde' czy jakoś tak, jak samolot
Rośnie w sposób zwarty.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:39, 25 wrz 2013

boguslaw_r_ napisał(a)
Co to będzie jak miejsca na dachu zabraknie?

Będę wymieniać
Mam 3 Hakone jeszcze do dosadzenia.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies