Danusiu w projekcie miałam 14 kulek bukszpanowych. "Przez ciebie" po 40 kulce przestałam je liczyć w moim ogrodzie Ale przecieź wiesz, źe my pod Wrocławiem mamy plantację
Danusiu - to Ty jesteś trendsetterką kulek bukszpanowych na forum i nie boję się stwierdzić, że w całej Polsce Gdyby nie Ty i Ogrodowisko bukszpan służyłby mi jedynie jako dekoracja do koszyczka na Wielkanoc A tak teraz każdy ma kulki bukszpanowe, obwódki, stożki i wszystko co związane z topiarami Jak zaczynałem oglądać Maję i miałaś tam swój pierwszy odcinek - to do dziś pamiętam moczenie nóg w stawie pośród bukszpanowych kul Wtedy może nie interesowałem się jakoś ogrodami, ale Twój ogród wydał mi się jedyny i niepowtarzalny Gdy się go ogląda na żywo czy na fotografiach to chce się tak mieć - a jak się nie chce mieć identycznie to się wymyśla samemu "dodatki" do kul - a tych do wyboru są tysiące Zresztą sama "ubierasz" kule co rok inaczej Bo dzięki inspiracjom znalezionym na CHFS czy np. w Pintereście lub innym portalu tego typu, wyostrza Ci się gust A że dzielisz się tym to nam również Także bez Ciebie mody na bukszpany raczej by nie było To się rozpisałem Wracam do książek....
Marzec 2011 kulki są, żurawki kiepsko po zimie Lato 2011 - era Ogrodowiska, kulki są Lato 2012 kulki są. Irenka świadkiem Jesień 2012 zlot Ogrodowiska Lato 2013, kulki są Czyżbyście zapomnieli, kto jest orędowniczką kulek ? No tak, teraz wszyscy mają kulki, więc moje nieważne są już
Aleś szybki Sebku, od razu reakcja Nalewka w ciągu dwóch dni dawkowana, pomogła, nawet to, że mnie dzisiaj tak przewiało na wylot, chyba nie zaszkodzi. Taką ma moc ochronną
A na koniec dekoracja z zimowitów. Super prosta i zaskakująca.