Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Kondzio 14:11, 04 paź 2013

Pięknie hi hi hi
Kondzio 14:13, 04 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Kondziu, ja się nie domagam głosów uwielbienia, rada jestem je słyszeć. Wiadomo, każdy lubi
Magdziu, woda mi nie uderzy, już by uderzyła po tylu odcinkach tv. Ja po prostu jestem sobą.

No i robię swoje. Niosę kaganek ogrodnictwa jakie umiem, a też się stale uczę, bo człowiek "nigdy nie jest za mądry, żeby się czegoś nowego nie nauczyć"

Taka jest moja dewiza.

Ja wiem ale dobrze ze jesteś hi hi hi dobra dewiza hi hi hi
Magda70 14:25, 04 paź 2013

Ja też posadziłam miłorzęby z nadzieją na te żółte liście...no ale jak nie w tym to w następnym będą
AgnieszkaW 15:20, 04 paź 2013

Danusiu, u mnie to samo: dwa miłorzęby Mariken stoją już łyse, nie zdążyły się przebarwić, rano było -4
WilczaGora 16:38, 04 paź 2013

Danusiu,
dziękuję za wizytę i "Limy" w cukrze Ci daruję
wcale się nie podlizuje, nic a nic nie cukruje...tylko troszkę rymuje

goniak 16:57, 04 paź 2013

Magda70 napisał(a)
Ja też posadziłam miłorzęby z nadzieją na te żółte liście...no ale jak nie w tym to w następnym będą

Jak widać przyroda rządzi się własnymi prawami, nie uznaje pewników i żelaznych zasad
Nam, ogrodnikom pozostaje cieszyć się chwilą
Borbetka 16:59, 04 paź 2013

Mój grujecznik też nie doczekał przebarwienia jesiennego niestety. Listeczki skulone i opadają od mrozu. Cóż, life .
Debra 19:22, 04 paź 2013

Gardenarium napisał(a)

Odpowiadam, dziękuję, to bardzo miłe, a takich słów u mnie coraz mniej... ale wiem że tak myślicie, nie chcę popadać w samouwielbienie, bo to mnie zaprowadzi do zguby

Wolę się rozwijać i wdrażać nowe pomysły i projekty, także plany publicystyczne, o których nie chcę trąbić aby nie zapeszyć

Chciałabym takich wpisów widzieć więcej, żeby mieć świadomość, że ciągle tutaj coś znaczę, w końcu to moja i Michała strona, pracujemy dla Was, a ja staram się i dziękuję, że nie zapomnieliście o mnie.

Słuszna uwaga pod każdym względem. Każdy, nawet ci na najwyższych piedestałach potrzebują jakiejś informacji, że nadal idą w dobrym kierunku. Tak jak każdy z nas.

Forum to Ty Danusiu, ale też My, bo bez nas by go nie było

Każdy z nas przychodzi tu po wiedzę, ale też po nieco uznania dla swoich starań.
Każdy docenia skarbnicę wiedzy, jaką jest to forum (a wiem, co piszę, bo znam dobrze inne fora ))
Każdy też wnosi coś od siebie, bo każde doświadczenie jest cenne.
Każdy korzysta z tysiąca zdjęć, jakie codziennie są publikowane na Ogrodowisku, bo nawet jeśli sobie tego nie uświadamiamy, oglądając te obrazy na zawsze zmieniamy swoją percepcję np. komponowania rabat.

Tak, to prawda, edukujesz ludzi w tym zakresie, jakim jest tworzenie i komponowanie ogrodów.
Nawet więcej, tak jak oglądając obrazy mistrzów malarstwa stopniowo kształtujemy nasze upodobania artystyczne, tak samo z każdym kolejnym zdjęciem zmienia się nam wizja tego, co się nam podoba w naszych ogrodach.

Kształtujesz gusty ludzi, którzy - za przeproszeniem - jeszcze niedawno byli gotowi postawić krasnala w ogrodzie.

Tak, niesiesz kaganek ogrodnictwa, a do tego robisz to mimochodem, lekko, na wesoło, nikomu nie sprawiając bólu, z powodu jeszcze niewyrobionego smaku

Pozdrawiam panegirykowo
Gardenarium 19:57, 04 paź 2013

Dziękuję Debro za "panegiryk", masz rację każdy potrzebuje pochwał, bo to motywuje do działania, a ja dzisiaj podbudowana mocno, wyprodukowałam artykuł o tym, jak stworzyć ogród marzeń. Zapraszam na stronę główną w poniedziałek. 40 zdjęć jako dodatek do tekstu.
Mam nadzieję, że weźmiecie udział w dyskusji

Instagram Ogrodowiska
20:40, 04 paź 2013
Danusiu, co mi powiesz o świerku białoboku?? Zakochałam się w takowym.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies