Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

mira 08:53, 04 paź 2013

Jeszcze ciepło będzie - to mówię Wam ja
na razie u mnie -3 w nocy i brrrr ale słońce pomaga stawić czoła takiej aurze

przed Ogrodowiskiem parę takich drzew posadziłam hehe ale moim hitem Ogrodowiskowym są hortensje
których wcześniej nie dopuszczałam do myśl a w tym roku dosadziłam 3 ! no dobra na miłorzęba też się skusiłam, no i werbenę patagońską mam a tak mi się marzyła, no i sfinalizowałam moją Anglię, no i kanciki trenuję, no i .......

Danusiu kiedy będziesz kosić ostatni raz trawę u siebie ?
Gardenarium 09:29, 04 paź 2013

anika napisał(a)
Danusiu, czy nie jest zapóźno na dosianie trawy w łysych miejscach? W nocy są już temperatury minusowe.

Nie jest za późno, to chwilowe ochłodzenie a jeszcze będzie cieplej, bez minusów nocą. Ja jeszcze mam zamiar siać trawnik pod koniec października.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:31, 04 paź 2013

Mira, trawę koszę póki rośnie, w każdym roku inaczej, ale pewnie w listopadzie, a może raz w grudniu? Miłego dzionka i może jakieś fotki dzisiaj uskutecznię

Instagram Ogrodowiska
Milka 09:31, 04 paź 2013

O, to może zmienię tę rabatę z kulkami, muszę ją wyrównać, połączyć w całośc, bo przez robienie kancików zdefasonowałam, a to oznacza przesadzenie kulek spod judaszowca, zerwanie darni i dosianie trawy, ambitnie jak na 1 rękę
miłego dnia
WilczaGora 09:34, 04 paź 2013

Danusiu,
mam nadzieje, że Cie nie uraziłam swoim bardzo osobistym powitaniem kilka dni temu..
nic nie odpowiedziałaś więc mam wątpliwości.. mam nadzieję, że to tylko z braku czasu
bardzo serdecznie pozdrawiam z mroźnej Wilczej
Gardenarium 09:39, 04 paź 2013

WilczaGora napisał(a)
Danusiu,
tak jednym zdaniem to tylko: dziękujemy że jesteś

a słowem wyjaśnienia...

dzięki Tobie i Ogrodowisku, 2 lata temu zrozumiałam, że ze mną nie dzieje się nic złego...
...kiedy każdy wolny grosz wydaję w szkółkach....
każdą wolną chwilkę spędzam z paznokietkami zanurzonymi w ziemi....
...ponad wszystkie zajęcia na świecie...uwielbiam latanie po ogrodzie i z łopatą i najlepiej jeszcze z aparatem fotograficznym na szyi...
...wieczorami czytać Twoje artykuły....
....zimą po raz setny oglądać wspaniały fotorelacje a angielskich ogrodów....to w 100% mój świat...
....i koniec końców.. najważniejsze w tym wszystkim ....
...zaraziłam tymi wszystkimi szaleństwami mojego męża...

pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz ...dziękuję że jesteś

Odpowiadam, dziękuję, to bardzo miłe, a takich słów u mnie coraz mniej... ale wiem że tak myślicie, nie chcę popadać w samouwielbienie, bo to mnie zaprowadzi do zguby

Wolę się rozwijać i wdrażać nowe pomysły i projekty, także plany publicystyczne, o których nie chcę trąbić aby nie zapeszyć

Chciałabym takich wpisów widzieć więcej, żeby mieć świadomość, że ciągle tutaj coś znaczę, w końcu to moja i Michała strona, pracujemy dla Was, a ja staram się i dziękuję, że nie zapomnieliście o mnie.

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 09:51, 04 paź 2013

Danusiu, nie zapominamy. Dobrze, że jesteś. Pomyśl, ile ogrodów przeszło metamorfozę, ile osób uniknęło koszmarnych błędów przy zakładaniu ogrodu - a to wszystko dzięki Tobie

Sabinka 09:59, 04 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Danusiu, nie zapominamy. Dobrze, że jesteś. Pomyśl, ile ogrodów przeszło metamorfozę, ile osób uniknęło koszmarnych błędów przy zakładaniu ogrodu - a to wszystko dzięki Tobie

Przeszlo i przechodzi metamorfoze, bez Danusi i jej realizacji chyba raczej bym nie wziela sie za poprawke ogrodu i w ogole za kreacje! Danusiu dobrze ze jestes!
Milka 10:42, 04 paź 2013

Danusiu, no ja nie mogę odżałować, że nie było mnie z wami, ale w rodzinnej atmosferze było wam cudownie
Kondzio 11:01, 04 paź 2013

Danusiu co tak piszesz ze coraz mniej takich słów słyszysz, przecież wiesz ze tak jest i myslimy, przeczytaj watki, duzo ludzi pisze o tobie tylko człowiek nie ma czasu pisać na swoim watku a co dopiero na innym watku, ze dziekuje ze jesteś, pracujemy i idziemy do ogrodów, jeszcze dziewczyny maja dzieci i tak dalej, a zdrugiej strony jak by to wyglądało zeby każdy pisał tak codziennie, slowa traca w pewnym momecie na znaczeniu hi hi hi Dziekuje ze jesteś kofam i buziam zawsze o tym pamiętaj hi hi hi