Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Sebek 22:31, 03 paź 2013

Tematy bożonarodzeniowe? Szczerze to też ostatnio o Świętach myślałem
kaisog1 22:32, 03 paź 2013

Jak sie nie znajdzie chętny na przygarnięcie nas to może rozważyć park w Powsinie??? Można by najpierw ogród zwiedzić a potem zrobić ognisko w parku......
Tosia 22:50, 03 paź 2013

Danusiu, przylazłam do Ciebie podziękować za "gotowce"

Merci beaucoup
Tosia 22:52, 03 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Chodzi o dekoracje, trzeba już teraz myśleć, a tak gwoli imprez to może byśmy jakieś ognisko w pobliżu stolicy zrobili?
Kto ma pomysła? Jakieś miejsce w ogrodzie? Kiełbaske każdy by przywiózł Co Wy na to?

O! ja uwielbiam dekoracje świąteczne
I pierniczenie Robię ponoć pyszne i całkiem ładne pierniczki na choinkę
monteverde 22:59, 03 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Wpadłam poodpisywałam tam gdzie pomoc była potrzebna Studiuję tematy bożonarodzeniowe... haha, a ja nie cierpię zimy

Na okres zimy to ja najchętniej na Bahamy bym wyjechała tak jej nie znoszę jeszcze nad świętami nie myślałam, muszę trochę powietrza wpuścić do ogródka pozdrawiam Danusiu słońce Ty nasze
barbara_kraj... 23:48, 03 paź 2013

A kto lubi zimę? Pewnie tylko ci, którzy na nartach śmigać kochają. Ale śmigać niekonieczie musieliby u nas w kraju, tylko gdzieś dalej

Danusi nie tylko 'kulki' zawdzięczamy. Także hortensje, żurawki, konwalniki, hakonechloe, że o niektórych drzewach nie wspomnę
Danuś, pozdrawiam
Gardenarium 01:08, 04 paź 2013

Basiu, dzięki za przypomnienie drzew, buki, wiśnie Umbraculifera, sliwy wiśniowe, ambrowce, grujeczniki, miłorzęby Kto je sadził przed Ogrodowiskiem?

A u mnie minus jeden, a nad ranem minus dwa ma być, okryłam dekoracje na stole, szkoda żeby już teraz zmarzły.

Instagram Ogrodowiska
Nulka 08:20, 04 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Basiu, dzięki za przypomnienie drzew, buki, wiśnie Umbraculifera, sliwy wiśniowe, ambrowce, grujeczniki, miłorzęby Kto je sadził przed Ogrodowiskiem?

A u mnie minus jeden, a nad ranem minus dwa ma być, okryłam dekoracje na stole, szkoda żeby już teraz zmarzły.

kupiłam ambrowca, śliwę wiśniową i marikena a zastanawiam się nad zakupem buka jakiś taki płaczący mi polecano
jak na razie usilnie sadzę i przesadzam a sąsiad się śmieje ze mnie że teraz się już nic nie robi w ogrodzie

jak zacznę zagospodarowanie działki przy budowie to się będzie działo

jak ja nie lubię zimy
(tak po cichu to ozdoby świąteczne uwielbiam i jak dla mnie tylko w tym okresie mogłaby być zima)

EDIT:
zapomniałam iż hortensje też kupiłam
anika 08:45, 04 paź 2013

Danusiu, czy nie jest za późno na dosianie trawy w łysych miejscach? W nocy są już temperatury minusowe.
beta 08:49, 04 paź 2013

miłego dnia zostawiam

pomysł z ogniskiem podoba mi się bardzo

chętnie bym przyjechała, ale kurcze daleko

edytowała, bo się jakoś dziwnie rozjechało

przepraszam Danusiu

edit; o się naprawiło