Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

zawitka 11:10, 04 paź 2013

Danusiu--- dobrze myślisz, że jesteśmy z Tobą , bo tak jest naprawdę Jesteś wspaniałą osobą dzielącą się swoją wiedza i umiejętnościami Dzięki Wam /Ty i Michał /ogrody się zmieniają .Raz z waszą pomocą raz bez Was ale pięknieją .Te z Waszą pomocą są odrazu piękne a inne pięknieją wolniej, ale pięknieją .Nie zawsze mam czas się wpisać ale zawsze zaglądam do Ciebie i się uczę .Pozdrawiam serdecznie Rodzinkę i życzę dużo zdrowia
katarzynkak 11:13, 04 paź 2013

Daniusiu, wpadłam tylko na chwilkę, aby Ci gorąco podziękować za pomoc.
Dobrze, że jesteś...

ps. pomysł z ogniskiem wspaniały i z chęcią skorzystam.
Magda70 11:50, 04 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Basiu, dzięki za przypomnienie drzew, buki, wiśnie Umbraculifera, sliwy wiśniowe, ambrowce, grujeczniki, miłorzęby Kto je sadził przed Ogrodowiskiem?

A u mnie minus jeden, a nad ranem minus dwa ma być, okryłam dekoracje na stole, szkoda żeby już teraz zmarzły.

Ja nie.
Ale hakocheloe miałam przed ogrodowiskiem uff...chociaż jedno!
Magda70 11:56, 04 paź 2013

Gardenarium napisał(a)

Odpowiadam, dziękuję, to bardzo miłe, a takich słów u mnie coraz mniej... ale wiem że tak myślicie, nie chcę popadać w samouwielbienie, bo to mnie zaprowadzi do zguby

Wolę się rozwijać i wdrażać nowe pomysły i projekty, także plany publicystyczne, o których nie chcę trąbić aby nie zapeszyć

Chciałabym takich wpisów widzieć więcej, żeby mieć świadomość, że ciągle tutaj coś znaczę, w końcu to moja i Michała strona, pracujemy dla Was, a ja staram się i dziękuję, że nie zapomnieliście o mnie.

No błagam Cię! Kto by śmiał zapomnieć!
Aczkolwiek nie każdy z nas ma dar pisania...dar bycia "wylewnym" i każdy docenia to co robisz, co robicie.
Dzięki tej stronie i temu forum w końcu zrozumiałam co i jak chcę w ogrodzie....i do tego dążę.

A z drugiej strony musimy uważać co by Ci woda sodowa nie uderzyła do głowy

pozdrówka i na fotki czekamy...
12:43, 04 paź 2013
ja to się zastanawiam ....jak by wygladał mój ogródek bez ogrodowiska.......???

nawet nie chcę o tym mysleć ....bo pewnie byłby obciach na całej lini ....ogród nudny składajacy się z iglaków na modę z przed 15 lat

a ja zawsze chciałam mieć ogródek babciny........ mojego dzieciństwa.......bukszpany......lilije .....mieczyki....i kwitnace byliny i krzewy......tyle ze ten babciny odpust chciałam jakoś unowoczesnić .....i.......poskromić....... z pomocą przyszło ogrodowisko .........

Gardenarium 13:54, 04 paź 2013

Kondziu, ja się nie domagam głosów uwielbienia, rada jestem je słyszeć. Wiadomo, każdy lubi
Magdziu, woda mi nie uderzy, już by uderzyła po tylu odcinkach tv. Ja po prostu jestem sobą.

No i robię swoje. Niosę kaganek ogrodnictwa jak umiem, a też się stale uczę, bo człowiek "nigdy nie jest za mądry, żeby się czegoś nowego nie nauczyć"

Taka jest moja dewiza.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:58, 04 paź 2013

Dzisiaj był pierwszy przymrozek, liście na miłorzębie, zamiast się przebarwić, zaczęły spadać, Hmm, nie podoba mi się to.
Liczyłam na żółty spektakl.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:00, 04 paź 2013

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:01, 04 paź 2013

Jeden całkiem pusty prawie

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:03, 04 paź 2013

Zrobiłam sesję na FB i ogłosiłam konkurs z udziałem naszych osłonek, zapraszam kto ma konto na FB

https://www.facebook.com/ogrodowisko

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies