Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

grembosia 22:32, 07 paź 2013

Ja też ciekawa jestem zmian, kreatywności Ci nie brakuje, a i energii również, szczerze podziwiam.
wietrzyk 22:52, 07 paź 2013

Danusiu,
pierwszy raz wpisuję się w twoim wątku, który ukradkiem oglądam sobie wraz z innymi Twoimi realizacjami pięknych ogrodów Zarejestrowałam się na Ogrodowisku zachęcona fajną atmosferą tego miejsca. Spędzając tu coraz więcej czasu, mogę śmiało powiedzieć, że to Twoja pełna życzliwości osoba przyciąga inne życzliwe Poza tym, po tym, jak pochylasz się nad różnymi naszymi ogrodowymi pomysłami (nawet tymi najbardziej odjazdowymi ) widać, że to nie praca, tylko prawdziwa pasja. Dobrze wiem, że dziś, nie każdy tak otwarcie i chętnie dzieli się z innymi swoją wiedzą i doświadczeniem, więc naprawdę doceniam. Szczerze piszę, po latach pracy w korpo nie cierpię słodzenia
Gardenarium 22:55, 07 paź 2013

Wietrzyku Joasiu, dziękuję, że ujawniłaś się u mnie To oznacza, że moja ogrodowiskowa praca ciągle cieszy się uznaniem i nie znudziła Ogrodomaniaków

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:57, 07 paź 2013

lenka napisał(a)

Danuś a cóż to za żurawka o tak wspaniałym intensywnym kolorze?

Berry Smoothie Śliczna jest i taka widoczna, a dopiero w słońcu tak pięknie promienie przeświecają przez listki

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:59, 07 paź 2013

Ja tak "bije pianę" na te zmiany, których nie ma, potrzymam Was jeszcze w niepewności, chcę zrobić ukośny ogród, ale nie wiem w którą stronę ukośny ma być Muszę wykopać wszystko co drobne, zostawić szkielet i na nowo pokombinować w realu. Nie ukrywam, że to dla mnie trudne, ale wiem, że będzie lepiej POdkłąd działki mam, ale wolę "malować" w ogrodzie roślinami i ich strukturą

Pozdrowionka wszystkim nocne, właśnie skończyłam spotkanie z Gościem

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:01, 07 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ojoj rewolucja będzie? Być nie może? Przecież lepsze jest wrogiem dobrego???

Marzenko, skośnie, skośnie - tak jak w I części będzie Kanałek wodny mi się śni, ale czy go zrobię? Okaże się. Będzie to pierwszy kanał wodny na Ogrodowisku

Instagram Ogrodowiska
Sebek 23:27, 07 paź 2013

Ta Berry Smoothie jest niesamowita - dawno mnie kusi taki mocny kolor w ogrodzie I chyba nawet wiem gdzie mógłbym je upchnąć
kaisog1 23:32, 07 paź 2013

Ojjjj Szefowa decyzję to już podjęłaś.... już ja Cię znam Jedyne czego Ci brakuje to czassssuuuuuu Już widzę Cię w akcji - jak Edward nożycoręki w akcji będziesz
wiunia 23:45, 07 paź 2013

Pozdrowionka nocną porą przesyłam serdeczne
Gabrysia_ 08:25, 08 paź 2013

A ja się tak cichutko zastanawiam ,co można jeszcze zmienić u ciebie w ogrodzie...skoro teraz jest idealny...to później jaki będzie?
Miłego dnia