A ja znam osobiście panią która wygrała kilka milionów złotych. Bardzo jej zazdroszczę, ja tak jak Ania raczej chybiam jak trafiam, ale cóż - może kiedy?
Danusiu pisałaś u Marzenki o kuleczkach. Że to nawóz i puste w środku. Moje pstrykają i mokre mają wewnątrz. Wkleiłam u siebie zdjęcia...gdybyż czas znalazła i zobaczyła
Danusia, Ty jak akrobatka na linie (murze), Witek piruety Avantem wywija. Mistrzostwa świata w "Nie tylko bukszpanowym".
Zostało mi 20 buków (Ta źle wyliczył), co z nimi zrobić? Masz pomysła?
Szefowa no szczęka mi odpadła Te świerki ogromniaste..... Ale pięknie sobie poradziliście i z kołem i z daglezją Ojjjj czuję, że będzie cudnie! Buziam Was wszystkich
Wielgaśne te świerki, uzupełniły "braki" tak że na pierwszy rzut oka nie widać, że cos tam było wyrywane. Czekam nz ciąg dalszy i fotki z tym cisem wielkim jak stół w roli głównej oraz na rozstrzygnięcia jak bedzie wyglądac ścieżka w tej pokazywanej wcxześniej plątaninie linek................
ciekawa sprawa z tym orginalnym źródełkiem
a na poniedziałek miłej pracy we własnym ogrodzie i szybkich zmian, na które z niecierpliwością czekam
nowe zmiany- nowe inspracje