Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

agam 10:10, 13 lis 2013

Pięknie się zapowiada, ogród rzeczywiście wygląda na większy. O co z tym pawiem chodzi, muszę się cofnąć.
eliza3 11:28, 13 lis 2013

Kijki fajna sprawa, jak wpadniesz w rytm chodzenia to nie będziesz chciała przerwać, ja ostatnio nie mam z kim chodzić, ale za to gimnastyka dwa razy w tygodniu obowiązkowa.
Codziennie zaglądam i śledzę postępy...
eliza3 11:28, 13 lis 2013

Zdublowało się, więc jest to jeszcze raz okazja, aby pogratulować pomysłów i jeszcze troszkę u Ciebie posiedzieć
wojtas2101 12:02, 13 lis 2013

Danusiu
Już nie mogę doczekać się finału..............
mira 12:53, 13 lis 2013

Danusiu wczoraj przeglądałam książkę Mai upss tytuł balkon, taras ogród ? coś takiego i widziałam tam chyba fotkę z tej ścieżki co to teraz rewolucja ją opanowała - pod murem takie wielkie bukszpany z kulkami -
to pewnie była awangarda jak na ten czas ale to co teraz to jest już zabawa nie tylko roślinami a w zasadzie kształtowanie przestrzeni - super - czekam na żwirki bo mnie intrygują no i ta wyeksmitowana ogrodniczka też mi nie daje spokoju

przy okazji mam pytanie o lustro /może jest wątek/ takie lustra muszą mieć jakieś parametry techniczne czy to zwykłe lustro od szklarza ?

pozdrawiam

ps.
kije to dobra inwestycja tak trzymać !
toby 12:56, 13 lis 2013

Na samym początku jak nie pokazywałaś projektu to myślałem że te trzy cisy pójdą na wytyczoną ścieżkę jako samotne kule a całość wysypana będzie żwirem, natomiast po bokach trawki i kulki a tu proszę Ja teraz nic innego nie sadzę jak tylko cisy, bardzo naturalnie wyglądają i jakby zawsze pasują, przestały mi się podobać natomiast wymyślne iglaki o różniastych kolorach i się ich pozbywam. Im mniej tym lepiej. Trzymam kciuki za pomyślną realizację "remontu"
bleebla 13:03, 13 lis 2013

Nie mogę się doczekać lustra i w ogóle końcowego efektu. Zakątek już się optycznie powiększył a jak dojdzie lustro... rewelacja
AgaNet 13:56, 13 lis 2013

Danusiu, i ja zaglądam
Czekam na efekt końcowy z zapartym tchem ! Przemiany cóz... rewolucyjne i rewelacyjne !
Pozdrawiam ciepło
weronika77 18:25, 13 lis 2013

Nowy i jaki ładny awatarek, ogród wiadomo idealny, ale lustro zobaczę.
Madzenka 19:41, 13 lis 2013

Danusiu zatem w białce uczysz się jeździć na nartach Skoro juz kijki masz