I ja chyba blondynka bo pawia szukałanm 3 razy.Danusia rewelacja wpadam w zachwyt iiiiiiiii .Zmiany dobrze robia bo cieszą Pozdrawiam Rrodzinkę Będzie slicznie ."d
To ja dziękuję, że swoją pomysłowością, fachowymi radami a przede wszystkim świetnym gustem zaszczepiła Pani we mnie ogrodową pasję. Jeszcze rok temu nie rozróżniałam kwiatka od chwasta, a do ogrodu wychodziłam tylko po... sałatę )) Dziś dzień bez ogrodu to dzień stracony!!!, ale póki co efektów nie widać.....no może chwastów mniej ))
Ja już szukałam w sieci takiego źródełka ale eMuś zobaczył i powiedział że źródło finansowania odetnie. Oj ja głupia toć źródełko Bukszpanowego z mojego nie zrobi. Muszę sobie dozować te metamorfozy. Pozdrawiam
Danusiu podziwiam za zmiany, zdolniacha jesteś takiego pawia wyrzeźbić nożycami, fajne miejsce będzie miał źródło wody i lustro coby się w nim przeglądał Na nawierzchnie wybrałabym czarny, dla trawek a i bukszpany będą ładnie się odbijały, a kwiatki jakieś tam będą rosły? przyjdę na końcówkę, pozdrawiam
Zygzak,,,, z czego by nie był... duża baaa wielka kula , lustro na końcu... powoduje, że ma sie wrażenie, że ta ścieżka leci dalekoooooo i ma ileś ścieżek w bok...
Jako inżynier podziwiam sprytne rozwiązania .. które są iluzją, ale dają "przestrzeń".... wypasione kulki , stożki.. super, ale najbardziej jednak podoba mi sie ta iluzja ... te zrobienie widza w balona. Gdybym nie widziała ile tam jest miejsca.. to patrząc na foto nigdy bym w to nie uwierzyła..
resztę poczytam i pooglądam jutro.... a w zasadzie już dziś... tylko później.. zapisuję.. do str 1846