Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

elzbieta_g 19:29, 23 lis 2013

Gardenarium napisał(a)

Takiego ujęcia już nie zrobię, bo nie będzie takiej okazji

te ujęcia historyczne a efekt w lustrze rewelacyjny pozdrawiam gorąco
barbara_kraj... 20:15, 23 lis 2013

Ale się u Ciebie, Danusiu, wszystko szybko dzieje!
Ciekawa jestem, jak długo 'kiełkował' pomysł na zmianę? Jak długo dojrzewał?
Bo realizacja błyskawiczna!

I przypuszczać mogę, że za jakiś czas znów coś 'wykiełkuje'
Bo ogród nigdy nie jest skończony...

Ps. A kicia z pewnością wyzdrowieje.
Gabrysia_ 20:15, 23 lis 2013

Faktycznie widok w lustrze piękny
Danusiu jakie wymiary ma lustro?...bo wyglada na duże!
Gardenarium 20:31, 23 lis 2013

Basiu, kot jest bardzo stary, raczej szansy na wyzdrowienie nie ma, to poważna sprawa, być może jutro go już nie zobaczę

Pomysł rewolucji kiełkował od zeszłego roku, tylko czasu na realizacje nie było. Teraz miałam już zgromadzone rośliny na podjeździe, stały z miesiąc albo dłużej. No i doczekały się. Zmiana musiała być szybka Ten brud na podjeździe nosił się do domu

Gabrysiu - Wymiary lustra 210 cm na 110 cm.

Instagram Ogrodowiska
bacha2224 20:41, 23 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Lustro wisi na ramie, ale rama w garażu

Postaram się coś wkleić. Pana jak niesie lustro mam.

Ja mam zmartwienie, bo kot bardzo choruje, jutro ma USG.

Danusiu mam tel do bardzo dobrego weterynarza,mieszka w twojej okolicy,jak będziesz chciała służe pomocą i wyślę tel.
Milka 20:46, 23 lis 2013

Prezes..dostał najlepsze
Przepychanki z lustrem...,
kaisog1 20:46, 23 lis 2013

Ogród w ogrodzie Super ujęcie!

Żal kociaka.... oby sie tylko nie męczył biedaczyna.....
Konstancja30 20:52, 23 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Kochani ogrody, aby były piękne, nie muszą być urządzone podobnie jak mój, każdy może być piękny w swoim stylu i na swój sposób. Chciałabym abyście docenili Wasze ogrody i nie dążyli do efektu, który być może nie będzie pasował: u Was

Przemyślcie to, co macie i jak o to zadbać w pierwszej kolejności, dopiero zmieniajcie na lepsze, opracujcie strategię, kolorystykę, listę gatunków.

to było w jakimś filmie ... wiśta wio łatwo powiedzieć ... ... ale staram się ... staram się Danusiu i z gatunkami i z kształtami ... a w nich staram się osadzić to co mi zawsze po głowie chodziło ... to początek dalekiej drogi ... zapamiętałam też to o trawniku co Pszczółka ku pamięci uwieczniła pod Twoje dyktando i może będzie ci u mnie ogród

ku pokrzepieniu serca i oczu śledzę wciąż na nowo zachwycający bukszpanowy ... latem uwiódł mnie kącik z lustrem w zakamarku ogrodu ... opstykałam go bez pamięci i szczodrze ... a teraz to samo miejsce przeszło przobrażenie w cukiereczek jakich nie ma wiele ... ...
na tak małej i trudnej przestrzeni stworzyłaś zieloną przystań w której oddycha się pełną pierwsiom ... w przekonaniu o współistnieniu w makro przestrzeni ... trzy kolory a raczej trzy odcienie granitu grzecznie niczym dywan moszczą się w obwódkach ... subtelnych ... nie nachalnych ... wszystko przenika i dochodzi do trawnika ... kule ... cisy ... paw ... trawki ... to jak jest i jak się odbija w lustrzanych taflach ... ... rany jest na co patrzeć ... oglądam chyba enty raz i nie mam dość ...

kicia biedna ... trzymam kciuki by wyzdrowiała ...
Sebek 21:02, 23 lis 2013

No takich ujęć już nie ujrzymy Pan od lustra pewnie nie wiedzial, ze pozuje do historycznych zdjęć
makkasia 21:06, 23 lis 2013

Danusiu jak odchodził mój Luis strasznie o niego walczyłam ale niestety wydłużałam tylko jego cierpienia i wiesz teraz myślę, że męczyłam go tym moim walczeniem...trudne jest to rozstawanie ... Prezes ma najlepszą Panią i najlepsze życie jakie kot może sobie wymarzyć. Ściskam