Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Konstancja30 19:13, 26 lis 2013

historia "zawsze może być piękniej" w odcinkach a raczej kadrach ... Dana no nie mogę wiele napisać bo paczę !!! ... ... i powieka nie drgnie bo oniemiała ...
AgnieszkaW 19:27, 26 lis 2013

Pięknie jest Danusiu, otworzyła się teraz większa przestrzeń w Twoim ogrodzie, no i jest on spójny z pozostałą częścią. Nawiązując do wypowiedzi Tamaryszka - mój ogród też jest i będzie inny w stylu, bo inna przestrzeń, inne miejsce i inne warunki finansowe, ale naukę wyciągamy, jak najbardziej (choćby niedawna Twoja wypowiedź, że każdy ogród przecież właśnie ma być inny, niepowtarzalny, autonomiczny, a równocześnie z zachowaniem pewnych zasad kompozycyjnych). Jednym się to udaje bardziej, innym mniej, ale zawsze z korzyścią dla swojego miejsca na ziemi. Otworzyłaś i otwierasz nam oczy na piękno prawdziwej sztuki ogrodowej w różnym jej wydaniu - mam tu na myśli zarówno Twoje mistrzowskie kompozycje ogrodów (w różnych stylach), które Tworzysz, jak i liczne artykuły, porady i inspiracje, które nam pokazujesz na forum. Skłamałabym, gdybym powiedziała, że są to jedyne inspiracje, które oglądam, bo tak nie jest. Sięgam do różnych źródeł, ale to Forum należy do najlepszych (inaczej bym się tu nie zalogowała). Cieplutkie pozdrowienia zostawiam
leon60 20:00, 26 lis 2013

Niesamowite zmiany od 2007 ! Cudnie jest
Borbetka 20:05, 26 lis 2013

Tak myślałam Danuś o kolorze. Super pomysł ze zmieniającym się 4 razy w roku! Już tam pewnie coś wstawisz pomiędzy ten gąszcz, co będzie "świecić".
rozajerycha 20:16, 26 lis 2013

Ale się tu dzieje hmm.
Piękny,ciepły awatar Danusiu.
Tulę mocno i pozdrawiam.
Alisonek 20:38, 26 lis 2013

Takie metamorfozy to można godzinami oglądać i podziwiać...podziwiać...podziwiać
Pięknie!
Pozdrawiam cieplutko
malkul 20:43, 26 lis 2013

Bardzo mi sie podoba Kule trawy miodzio!
Sebek 20:44, 26 lis 2013

Danusiu - każda wersja powala, ale ukazuje również jak na przestrzeni lat zmieniały się Twoje upodobania do co roślin oraz jak mocno wyostrzył Ci się gust Jest przecudnie!!!!
Pola 20:49, 26 lis 2013

Cudniście, lecę oglądać jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz hihihi
AlKa 21:10, 26 lis 2013

Takie porównania, przeglady są najlepsze. Ten ogród jest cudowny, wydaje się już dopieszczony w każdym calu, a okazuje się że można w nim coś zmienić i efekt jest jeszcze bardziej oszałamiający.
Jak ja lubie duże drzewa, ostatnio przeglądałam Ogród na piaskach i Minimalistyczny i zazdraszczam takich okazów. Danusiu to złote drzewko na końcowych fotkach to grujecznik?