Zgadzam się Monia z Tobą - poprzednia odsłona tego zakątka równie piękna. Nie umiałabym wskazać teraz, która bardziej mi się podoba. Ale rozumiem Cię Danusiu, że czasem ogród potrzebuje zmian - zwłaszcza jeżeli są tak cudne jak u Ciebie
Danusiu, nie byłam aktywna przez dłuższy czas na forum, ale czasem zajrzałam. Wiem jedno, nawet wtedy gdy człowiek ma wielki smutek i brak mu sił na wszystko,to gdy sobie posiedzi na ławeczce w swoim ogrodzie a wieczorem pospaceruje po ogrodowisku to lżej mu znosić smutki. I to wszystko Danusiu twoja zasługa, wielkie dzięki. Mam nadzieją, że zawsze tu będziesz i może w przyszłym roku będę mogła spotkać Cię w realu.... o rany ale się zrobiło poważnie, no normalnie kofam Cię
Obie odsłony piękne.Każda inna i każda z klimatem.Gdyby ktoś zapytał którą wybieram to odpowiedź jest jedna OBIE. Danusiu klimat tworzysz niepowtarzalny. Każdy ze zrobionych przez Ciebie ogrodów jest inny, piękny i klimatyczny ale jest coś nieuchwytnego co pozwala wyczuć Twoją rękę. Taki wróżkowy nieuchwytny czar Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny.