Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

aga_szsz 12:27, 25 lis 2013

Mazury też witają słonecznie
Pięknie dziś na dworze,
ale rano musiałam szyby w samochodzie skrobać...
Gabrysia_ 12:38, 25 lis 2013

U ciebie nie ma nawet śladów śniegu...
Lustro bardzo mi sie podoba,rama rewelacyjna...pięknie będzie się srebrna kula odbijała
Gardenarium 12:40, 25 lis 2013

boguslaw_r_ napisał(a)
Kiedy będzie przecięcie wstęgi,
co do przewracania ogrodów to bardzo Ci tego życzę,
program byłby cudny w Twoim wykonaniu,
może zaatakujmy tvp, w kupie siła.
pozdrawki

Bogusiu, nie przeczytałeś wszystkiego, odpuśćmy ten temat. . Poczytaj wcześniejsze posty, wolę robić co innego, znam to od podszewki. To byłaby dla mnie kara. Wyrywkowo tak, ale na stałe - nie((
Dajmy temu tematowi spokój.

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 12:52, 25 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Przymiarka lustra, wiem pewnie zapytacie dlaczego nie jest tak szerokie jak trawnik, dlatego że byłoby widać w nim bramę i musiałabym przesadzać tę kulkę, albo całkiem ją wywalić Wiec jest węższe i tak zaakceptowałam. Nie da się pogodzić wszystkiego. Obrośnie, zarośnie, będzie ok.

Poza tym nie chciałam tam aż tak wielkiej tafli.

Hallo! Co to znaczy "będzie ok.?" Już jest OK! A jak świeci słońce, to nawet możemy wyczuć ciepło delikatne od tych promieni. Ja dziś z rana (godz. 8.30) już się wystawiłam do niego (słońca) tył...em. I grzało. Wyczuwalne ciepło . Ale ziemia już podmarznięta daje mi znaki, żeby ją zostawić w spokoju.
No to pleciemy (wianki) i piernikujemy w tematach ogrodowych.

boguslaw_r_ 14:30, 25 lis 2013

Gardenarium napisał(a)

Bogusiu, nie przeczytałeś wszystkiego, odpuśćmy ten temat. . Poczytaj wcześniejsze posty, wolę robić co innego, znam to od podszewki. To byłaby dla mnie kara. Wyrywkowo tak, ale na stałe - nie((
Dajmy temu tematowi spokój.

No tak, bym Ci tego nie Zyczył, czasami z braku czasu nie czytam wszystkiego, i chyba bym nie dał rady,
U mnie już tak jest zaczynam czytać wchodzi klient, po chwili wracam i co to ja czytałem, dochodzę co było i wchodzi klient , czasami artykuł czytam pół dnia,
a zresztą i tak wiesz że Ci dobrze życzę a za drobne pomyłki Buziole.

kaprys 14:31, 25 lis 2013

Wpadłam na chwilkę zajrzeć czy jest już lustro bo nie modłam doczekać się efektu. Super wyszło. Pewnie będzie wiecej zdjęć jak wszystko Danusiu dopieścisz. Czekam z niecierpliwością.
Chcę tylko powiedzieć, że chociaż tak rzadko coś piszę to wciąż tu się "kręcę" , zachwycam, podziwiam i inspiruję i zmartwiło mnie chwilowe zamieszanie na forum. Danusiu dzięki, że dzielisz się z nami wszystkim co robisz. Pozdrawiam .
Loosiuu 15:23, 25 lis 2013

Takiej wielkości tafla idealna U mnie też dzisiaj mocno świeciło, a w nocy padał śnieg!
Cały czas się zachwycam metamorfozą
Margarete 15:46, 25 lis 2013

Czekałam na lustro ...i sie doczekałam, poproszę o więcej zdjęc, ale rozumiem ze one będą..
Lustro u ciebie Danusiu świetnie powieksza ogród i nie wygląda "nienaturalnie" bo masz juz duże rosliny i łatwo "gubi sie" wrażenie co jest prawdziwe a co jest iluzją i odbiciem. Pieknie wyszło !

Co do pogody u nas dzis było wszystko i mróz ( skrobanie szyb rano), i śnieg, i piekne słońce, i ostry wiatr a teraz pada ni to deszcz ni to snieg....

Pozdrawiam
Pszczelarnia 17:00, 25 lis 2013

A to jeszcze ja. Kiedyś wkleiłaś mi takie zdjęcie na wątku (chodziło o poradę zasłonięcia mechanizmu bramy). A ta rabata u Ciebie to już muzealne wspomnienie:

Borbetka 17:02, 25 lis 2013

Ale pięknie wtedy było też.