Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Mirella 15:39, 22 lut 2014

Cudne
Gardenarium 15:39, 22 lut 2014

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:47, 22 lut 2014

noemi napisał(a)
Danusiu, jutro chce przyciać hortensje limki, swoje b. mocno ściełaś i zastanawiam się ile zostawić u mnie, czy te cienkie gałazki calkiem wyciać ? kładzie mi się na taras i męczę się z jej przywiązywaniem ... ale się boje tak mocno.... patrzeć na oczka ? nie mam głównego przewodnika tylko takie krzaki .... poradz proszę .

Tnij, moja klientka ściachała kiedyś po ziemi i odbiły od nowa, ja też tak postanowiłam.

Instagram Ogrodowiska
noemi 15:52, 22 lut 2014

Gardenarium napisał(a)

Tnij, moja klientka ścichała kiedyś po ziemi i odbiły od nowa, ja też tak postanowiłam.

Ufffff, buziak .... zestresowalam się i miałam wrażenie, że im oczek nie zostawilłam wcale, ale są ...

Śliczne zdjecia hmm jade po ciemierniki!
AgnieszkaW 15:59, 22 lut 2014

Czołganie się, rozwiany włos - toś się Danusiu napracowała niemało. Ciemierniki masz śliczne. U mnie dzisiaj szaro-buro, nic mi się nie chciało robić w ogrodzie, bo ręce marzły, poczekam...
Mirella 16:01, 22 lut 2014

Gardenarium napisał(a)

Tnij, moja klientka ściachała kiedyś po ziemi i odbiły od nowa, ja też tak postanowiłam.

Czekałam na tą odpowiedz. Idę ciachać mam trzy do ciachnięcia.
Sebek 17:35, 22 lut 2014

No to się nieźle napracowałaś - to Twoje dążenie do perfekcji jest niesamowite - i zaraźliwe U mnie dziś leje, więc chociaż domek wysprzątałem Skoro w ogrodzie nie mogłem popracować to mus killera zrobić
Madzenka 19:01, 22 lut 2014

Danusiu czy ciemierniki wkopalaś do ziemi? Przepięknie wyglądają. Chyba muszę coś nowego do donic kupić a ciemieniki wsadzić pomiędzy bukszpany.
Ah jak ja lubię Twoje inspiracje ogrodowe

Ps. O swoim kregosłupie nic nie napisze.... Jutro leże na podłodze w ramach rekonwalescencji, będę udawała że to asany jogi....
Buziaki wiosenne. Wiosenne naprawdę gdyź u nas skowronki dzisja latały i cudownie śwpiewały. Wiosna na całego. Za tydzień przytne róże i lawendę.
Zielona 19:19, 22 lut 2014

Danusiu, co sądzisz o kupowaniu i wsadzaniu hortensji bukietowych wczesną wiosną /w stanie bezlistnym/? Czy to ryzyko nabycia przemarzniętych donic i lepiej poczekać do letnich ofert? Pytam o sadzonki kupowane od producentów, a nie z pozostałości centrów ogrodniczych.

Wiosennie pozdrawiam
Kasiek 19:27, 22 lut 2014

No prosze... i tu ciemierniki a ja cierpie...tak okrutnie i tak mocno, a mowia ze glupota nie boli Boli, bo ja widzac piekne odmiany na ostatnich targach sfocic sfocilam, ale.....nie kupilam W brode se pluje po same piety i licze dni do nastepnych targow, bo juz wiem ze napewno kupie...nawet jakbym miala Zona w zastaw postawic