Czołganie się, rozwiany włos - toś się Danusiu napracowała niemało. Ciemierniki masz śliczne. U mnie dzisiaj szaro-buro, nic mi się nie chciało robić w ogrodzie, bo ręce marzły, poczekam...
No to się nieźle napracowałaś - to Twoje dążenie do perfekcji jest niesamowite - i zaraźliwe U mnie dziś leje, więc chociaż domek wysprzątałem Skoro w ogrodzie nie mogłem popracować to mus killera zrobić
Danusiu czy ciemierniki wkopalaś do ziemi? Przepięknie wyglądają. Chyba muszę coś nowego do donic kupić a ciemieniki wsadzić pomiędzy bukszpany.
Ah jak ja lubię Twoje inspiracje ogrodowe
Ps. O swoim kregosłupie nic nie napisze.... Jutro leże na podłodze w ramach rekonwalescencji, będę udawała że to asany jogi....
Buziaki wiosenne. Wiosenne naprawdę gdyź u nas skowronki dzisja latały i cudownie śwpiewały. Wiosna na całego. Za tydzień przytne róże i lawendę.
Danusiu, co sądzisz o kupowaniu i wsadzaniu hortensji bukietowych wczesną wiosną /w stanie bezlistnym/? Czy to ryzyko nabycia przemarzniętych donic i lepiej poczekać do letnich ofert? Pytam o sadzonki kupowane od producentów, a nie z pozostałości centrów ogrodniczych.
No prosze... i tu ciemierniki a ja cierpie...tak okrutnie i tak mocno, a mowia ze glupota nie boli Boli, bo ja widzac piekne odmiany na ostatnich targach sfocic sfocilam, ale.....nie kupilam W brode se pluje po same piety i licze dni do nastepnych targow, bo juz wiem ze napewno kupie...nawet jakbym miala Zona w zastaw postawic