Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

admete 08:50, 10 maj 2014

Danusiu kolejne cudo!!!!!

Zaraziłaś mnie swoją kolorystyką
I mimo że u mnie będzie misz masz , to jedna z największych rabat będzie biało, czarno żółta - pierwsza widoczna z okien z salonu

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
Mala_Mi 09:26, 10 maj 2014

Sebek napisał(a)

Każdy ogród odzwierciedla nie tylko wyjątkowość kultury w danym czasie i miejscu – ukazuje zamiłowania i upodobania osoby go tworzącej, staje się odzwierciedleniem duszy autora.

No i szydło z worka wylazło.... mój cały pokrętny i skomplikowany charakter widać u mnie jak na dłoni.... misz-masz..... z tęsknotą do porządku.... ale tylko tęsknotą
Ogrody eleganckie jak Twój są dla mnie niedościgłe.. ale co tam.. największa zabawa by gonić króliczka, a nie złapać go...
iwonaal 09:57, 10 maj 2014

Danusiu wow.
Karolinek 10:40, 10 maj 2014

Ta petunia jest niesamowita, nigdy takiej nie widziałam, to jakieś czary??
AlKa 12:40, 10 maj 2014

Ja też mam podobna petunię, moja ma wiecej ciemnego i zestawiłam ją z limonkową. Oj Danusiu kształtujesz nasze gusty.
Gocha 17:48, 10 maj 2014

Ja też mam taką petunię i połączę ją jeszcze z całkowicie czarną- chyba będzie trochę za czarno ale trudno. Sama jestem ciekawa tych kolorów.Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za inspiracje nieustanne.
A_gawa 17:51, 10 maj 2014

Jest takie miejsce, gdzie czas się zatrzymuje, gdzie wszystkie złe myśli odpuszczają, oplatają nas przyjemne szumy liści, zapachy kwiatów, rozmowy... Dziękuję, że stworzyłaś nam Danusiu to miejsce. Ono jest jak narkotyczny ogród zaklęty w miliardach pikselowych oczek. Dozgonnie wierna maniaczka Ogrodowiska!
Podziwiam projekty i Nie tylko bukszpanowy. Chce się powiedzieć - jesteś lekiem na całe zło. A co!
Sebek 18:38, 10 maj 2014

Gardenarium napisał(a)
Piękne wpisy poczyniliście, Sebek pisałeś pracę? A to niespodzianka!

Pisanie tego to był dla mnie wyczyn - ale chyba jeszcze większym będzie się wyuczyć 4,5 strony A4 Mam na to jeszcze 10 dni - jeszcze nie zacząłem
Pola 20:34, 10 maj 2014

Jak zawsze cudne zdjęcia pięknego ogrodu , niedościgniony wzorzec
popcorn 20:56, 10 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

No i szydło z worka wylazło.... mój cały pokrętny i skomplikowany charakter widać u mnie jak na dłoni.... misz-masz..... z tęsknotą do porządku.... ale tylko tęsknotą
Ogrody eleganckie jak Twój są dla mnie niedościgłe.. ale co tam.. największa zabawa by gonić króliczka, a nie złapać go...

hehe, też tak mam!!