Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

GabiK 09:49, 26 cze 2014

Rzeczywiście, klonik i ogrodniczka zabierają uwagę. Grujecznik się wtapia.

A poza tym, co on taki zielony i duży? Wydawało mi się, że małego kupiłaś. I przecież on taki wiśniowo-zielony jest, nie taki czysty.
Gardenarium 09:50, 26 cze 2014

Borbetka napisał(a)
Najbardziej romantyczna jest furtka. Za chwilę trzeba będzie się przeciskać przez ogromną ilość kwiatów róży. Listonosz to się naogląda, jeśli jest estetą oczywiście .

Jednego z listonoszy to nawet goniłam bo stratował rowerem, a potem powyrywał kłosy trawy, po podobno dostępu nie ma

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:51, 26 cze 2014

GabiK napisał(a)
Rzeczywiście, klonik i ogrodniczka zabierają uwagę. Grujecznik się wtapia.

A poza tym, co on taki zielony i duży? Wydawało mi się, że małego kupiłaś. I przecież on taki wiśniowo-zielony jest, nie taki czysty.

A nie zajarzyłam, że pytasz o tego z Ciechanowa? Jest, ale na ulicy i nie jest duży, ale rośnie przy śmietniku.

Instagram Ogrodowiska
GabiK 09:54, 26 cze 2014

Czyli nie zasłużył sobie na pozostanie w ogrodzie? Tak się dopytuję, bo zachorowałam na niego, ale może nie warto?
I tak nie mam gdzie posadzić, ale się zastanawiałam, czy jakichś cudów upychania nie robić. Nie kombinować? Nie jest wart zachodu?
lui 13:25, 26 cze 2014

Danusiu, zamiast pracować czytam, utonęłam w Twoim ogrodzie, w Twoich realizacjach, w Twoich kolorach - jesteś niepowtarzalna!
Przy okazji zakochałam się w funkiach i żurawkach. jeszcze kilka dni temu w ogóle nie zwracałam na nie uwagi, ale teraz nie mogę się już doczekać, kiedy będę je miała u siebie. Mój ogród ma już 5 lat, ale pełno w nim iglaków, teraz po kilku latach rzeczywiście zaczynają "wygladac", ale brakuje mi tego dokończenia niską roślinnością, nie wiem jednak od czego zacząc, żeby to jakos dopełnić, a nie zdrobic miszmaszu.....
No cóż czytam dalej i szukam inspiracji.....
baraga1904 13:42, 26 cze 2014

...marzę o takim tajemniczym wejściu do ogrodu jak Twoje...więc podglądam i rozmyślam jak to zrobic u siebie...
Mala_Mi 14:36, 26 cze 2014

Gardenarium napisał(a)

Ograniczenie prędkości do 3 km jest jak najbardziej wskazane..
NIc tylko sie gapić Z prędkością 0 km/h
Gardenarium 15:13, 26 cze 2014

GabiK napisał(a)
Czyli nie zasłużył sobie na pozostanie w ogrodzie? Tak się dopytuję, bo zachorowałam na niego, ale może nie warto?
I tak nie mam gdzie posadzić, ale się zastanawiałam, czy jakichś cudów upychania nie robić. Nie kombinować? Nie jest wart zachodu?

Dla mnie jako okaz kupiony był za mały, lubię od razu wielkie drzewa sadzić, więc poszedł na ulicę, wolę jednak ten zwykły grujecznik.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:15, 26 cze 2014

Aniu, ten znak potrzebny jak dziura w moście Razi mnie, nawet namawiam się żeby go unicestwić.

Instagram Ogrodowiska
Kamajla 15:19, 26 cze 2014

Gardenarium napisał(a)
Aniu, ten znak potrzebny jak dziura w moście Razi mnie, nawet namawiam się żeby go unicestwić.

Tak właśnie myślałam, że Cię męczy i że będziesz próbowała się go pozbyć

Imieniny przegapilam, to dzisiaj tak bez okazji najlepszego wszystkiego Ci życzę!