Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Asik 13:00, 28 kwi 2012

Danusiu, zajrzyj proszę do mnie na zdjęcie rh. Czy jest z nim wszystko w porządku, czy choruje, bo coś mi żle wygląda. Boję się go trzymać obok zdrowych.
I jeszcze coś o buku, pytałam u nas o rohan obelisk, pan powiedział, że mają piramidalnego (nie znalazłam takowego w internecie). Wygląda bardzo podobnie do obeliska, choć nie ma jeszcze listków.
Może Pan nie wie o czym mówi?
przemekg 13:00, 28 kwi 2012

Zakupy roślinne piękne a młode przyrosty i rozwijające się liście na drzewach sprawiają teraz masę radości, tylko trochę strach pomyśleć jak się sprawdzą prognozy i będą za tydzień poranne przymrozki.
Gardenarium 14:46, 28 kwi 2012

Wolę nie myśleć.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:51, 28 kwi 2012

monteverde napisał(a)

Danusiu narcyzy wymienisz , żólte wywieziesz do babci Jasi ale one też są śliczne a róże w Polsce kupowałaś? do mnie jeszcze maja przyjść 4 austinki i tantau, a Twoja Susanka pnąca?

narcyzy najpewniej pojadą do Babci Jasi. Róże od Austina są na Baletowej we Floriallu
Nawet oryginalne zielone donice mają.

Instagram Ogrodowiska
hania 14:52, 28 kwi 2012

zestaw żurawkowy suuuuper!
Danusza 14:59, 28 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

ŁAŁ! ale widoczek cudny
admete 19:23, 28 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

Admete - byłam w Twoim wątku tylko nie wiem czy już po zamieszczeniu tego rysunku, ale chyba to był Twój.

Tak Danusiu to był już mój rysunek
Dziękuję za podpowiedź

A u Ciebie wiosna wiosna wiosna , na każdym kroku

Wszystko wypuszcza pąki, zieleni się......normalnie aż takich szczegółów sie nie zauważa w tym ciągłym życiowym biegu......ale u Ciebie można na chwilę przystanąć i sie tym podelektować i pozachcwycać bo zdjęcia są świetne

Twoje zakupy zawsze podziwiam , wszystko ładne, zdrowe - te żurawki - BAJECZNE!!!
- ech kiedy ja będę przywozić takie cudeńka do domu

Pozdrawiam
malwes 19:32, 28 kwi 2012

Szkoda z tymi narcyzami - niestety w cebulach nierzadko zdarzają się takie pomyłki. Dobry sprzedawca powinien wymienić.

We Floriallu byłam - bardzo fajny sklep. Obsługa bardzo miła i kompetentna a rośliny są naprawdę zadbane.

Zdjęcia piękne, żurawki super. Bbuk jest cudny. Ja właśnie zamierzam kupić na dniach.

majkel0326 20:00, 28 kwi 2012

Danusiu,żurawki piękne kupiłaś! Ja te wdzięczne rośliny odkryłam dopiero w zeszłym roku,aż wstyd Ale nadrabiam
Gardenarium 20:21, 28 kwi 2012

Żurawki cudnie wyglądają nawet zimą, tylko jak nie ma śniegu to na wiosnę kiepściutko Trzeba obciąć im liście i czekać aż odbiją. Teraz wyglądają najgorzej Ja swoje też obcięłam.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies