Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Pszczelarnia 12:51, 21 maj 2012

Danusiu, dziękuję za dostarczenie jabłonki do Ani. Jestem Ci ogromnie wdzięczna. Do zobaczenia.
siaaska 18:48, 21 maj 2012

Chciałam wiele napisać ale co chwilkę kasowałam... Po prostu brak słów żeby wyrazić zachwyt nad Twoim ogrodem... Rewolucje, których dokonujesz sprawiają, że pomimo tego iż był idealny staje się taki jeszcze bardziej Czy to wogóle możliwe?
Mala_Mi 18:52, 21 maj 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Danusiu, dziękuję za dostarczenie jabłonki do Ani. Jestem Ci ogromnie wdzięczna. Do zobaczenia.

I ja też jestem Wam bardzo wdzięczna .......
Na razie stoi w doniczce i czeka ..... na razie brak pomysłu gdzie dam jej lokum
agniecha973 19:20, 21 maj 2012

ell napisał(a)

A te zdjęcia, jak dla mnie najbardziej oddają Wasze charaktery

Danusia jak zawsze z determinacją prze do przodu

a Witek uśmiechnięty i zadowolony

Pozdrawiam serdecznie.

Nie znam Was osobiście, ale dokładnie tak to widzę - Danusia, kobieta pełna energii i zdecydowana, a Witek taka dobra dusza. Elu nie mogłaś tego lepiej pokazać
Pozdrawiam serdecznie i nie mogę się doczekać kiedy i ja będę miała możliwość Was poznać i zestawić ze sobą moje o Was wyobrażenie z rzeczywistym obrazem.
baraga1904 20:22, 21 maj 2012

Danusia i Witek to prawdziwi pasjonaci i fachowcy. Ogród mają przepiękny.
baraga1904 20:24, 21 maj 2012

Ginger napisał(a)
Danusiu rano ujrzałam wszystkie listki mojego winobluszcza pięcioklapowego w opłakanym stanie wszystkie wiotkie przymrozek dał im w kość i jeszcze perukowiec (zielony) też dotknął mróz jego listki ze sprężystych zrobiły się również wiotkie . Przeżyją czy mam już opłakiwać stan .

Ja mam ten sam problem z klonem palmowym - nie ma ani jednego żywego listka - wszystkie suche jak siano. Strasznie mi go szkoda, miał już 4 lata i był fajnie rozkrzewiony. Czy on tez przeżyje.. ( odżyje )...?
Sebek 21:01, 21 maj 2012

Barago - jak nie odżył to tego czasu to już tego nie zrobi, przykro mi
baraga1904 21:45, 21 maj 2012

Sebek napisał(a)

Ile mogę dac mu czasu? Juz parę dni minęło od tych mrozów, klon wyglądał bosko bo miał młode listki o intensywnej czerwonej barwie. Teraz wygląda fatalnie ale mam wrażnie że gałązki żyją tylko listki zmroziło. Jutro zrobię foto i pokażę.
Madzenka 21:50, 21 maj 2012

Sebek napisał(a)

Mojego klonika miałam wykopać bo straszył suchy pieniek , zakręcany w bonsai od kilku lat. I dzisiaj nagle zobaczyłam, że z dolnej części pieńka wybijają dwa listki czekać, czekać, czekać
baraga1904 21:54, 21 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Mojego klonika miałam wykopać bo straszył suchy pieniek , zakręcany w bonsai od kilku lat. I dzisiaj nagle zobaczyłam, że z dolnej części pieńka wybijają dwa listki czekać, czekać, czekać

To Miód na moje serce. Podlewac go jakoś ekstra? albo inne zabiegi zastosowac, czy może zostawic go w spokoju?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies