Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

nieszka 12:52, 11 maj 2014

I nie wiem co z tą lawendą po lewej stronie przy kostce... Czy ją przesadzić na obwódkę rabaty pod ogrodzeniem a zerwaną trawę uzupełnić w miejsce lawendy??
nieszka 12:54, 11 maj 2014

I takie moje dwie opcje:

Z trzema mniejszymi donicami z wiśniami

Z jedną większą z klonem royal red

nieszka 12:55, 11 maj 2014

A może te wiśnie w lawendę wsadzić...????
Juzia 13:27, 11 maj 2014

Zamieszam jak zwykle
Juzia 13:32, 11 maj 2014

Nie bij
Jagodaa 13:37, 11 maj 2014

nieszka napisał(a)
A może te wiśnie w lawendę wsadzić...????

O tototo , o tym pomyślałam, zanim przeczytałam. Osobiście nie komplikowałabym widoku donicami w kostce.

Juzki propozycja też fajnie wygląda, tylko czy tam jest tyle miejsca od świerka? Może to drzewo bardziej w tyły dać? Wszystko zależy od tego, ile kostki przed samym domem jest Ci potrzebne, pewnie to z myślą o podjeździe autem.
bociek 13:45, 11 maj 2014

Nieszka, Juzia namieszala, ale popieram po calosci Nie gniewaj sie, ta kostka jest troche za pstrokata moim zdaniem i przez to trudno sie skupic na ogrodzie To Twoje otoczenie i zrobisz jak bedziesz chciala, ale rozwaz czy nie lepiej zlagodzic zaczynajac wlasnie od kostki... Szara bedzie wygladac znacznie lepiej. Ale to Ty masz sie z tym czuc dobrze i komfortowo i to Tobie ma sie podobac...

Super, ze zostawiasz laweczke w tym miejscu

Osobiscie nie sadzilabym drzew w wyjetych kwadratach. Niunia musi miec miejsce do jezdzenia na rowerku a to juz nie za dlugo.

Takze opcja Juzi mi sie bardzo podoba Jedno drzewo wkomponowane w rabate i zlagodzenie kostki

Mam nadzieje, ze Cie nie urazilam
Juzia 13:53, 11 maj 2014

bociek napisał(a)
Nieszka, Juzia namieszala, ale popieram po calosci Nie gniewaj sie, ta kostka jest troche za pstrokata moim zdaniem i przez to trudno sie skupic na ogrodzie To Twoje otoczenie i zrobisz jak bedziesz chciala, ale rozwaz czy nie lepiej zlagodzic zaczynajac wlasnie od kostki... Szara bedzie wygladac znacznie lepiej. Ale to Ty masz sie z tym czuc dobrze i komfortowo i to Tobie ma sie podobac...

Super, ze zostawiasz laweczke w tym miejscu

Osobiscie nie sadzilabym drzew w wyjetych kwadratach. Niunia musi miec miejsce do jezdzenia na rowerku a to juz nie za dlugo.

Takze opcja Juzi mi sie bardzo podoba Jedno drzewo wkomponowane w rabate i zlagodzenie kostki

Mam nadzieje, ze Cie nie urazilam

Bociu ale kostka będzie wymieniana na szarą. Nieszka już pisała. Tylko z kształtem się nie może zdecydować i z donicami i drzewkami
bociek 14:01, 11 maj 2014

Aaaaaaaaaaa, ups, nie doczytalam, sorki. Musze byc bardziej uwazna Nieszka, wybacz Gapa do kwadratu, tak to jest jak chce sie szybko

Dobra mamy to W dalszym ciagu popieram Juzie
ewa004 14:19, 11 maj 2014

No no ..czekam na rozwój wydarzeń