Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi

Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi

anieszka 15:07, 26 gru 2012

Dużo zdrowia dla szkraba i trzymajcie się dzielnie
kraania 16:00, 26 gru 2012

Halinko miło mi, że zaglądasz do mnie. CO do Odi to niestety nie załatwia swoich potrzeb, tam gdzie jest psia toaleta. Niestety wybudowaliśmy ją nieco za późno. Ale Odiśka ma swoje dwa miejsca, w których się załatwai, więc można to jakoś ogarnąć . Staram się ją wyprowadzać na spacery, ale różnie z tym bywa. Choroby zwierząt są bardzo trudne. Nasza Odiśka ma padaczkę i jest to mega trudne dla nas jak męczy się po ataku (a poniekąd my razem z nią ).

Gosiu, Agnieszko dziękuję za życzenia zdrówka dla Oskara. Jest już lepiej, bo przestał gorączkować i zaczął jeść. W poniedziałek idziemy do kontroli i wtedy się okaże, czy wszystko już jest dobrze.
U nas plaga grypy z zapaleniem płuc szalała w przedszkolu jakieś dwa tygodnie temu u średniaków i maluchów. Był okres, że z 50 dzieci było tylko 12 w przedszkolu . Grupa mojego Oskara jest w oddzielnym budynku, ale przecież to nie jest żadna przeszkoda dla wirusów.
anieszka 20:21, 28 gru 2012

Ogólnie jest dosc duze zachorowanie, wiec trzymajcie sie cieplo i nie dawajcie zarazie
Sciskam mocno
Gosiniak 20:44, 28 gru 2012

Witam, ogród młodziutki, ale już teraz interesująco wygląda, przestrzeń to jest to, a jak się roślinki zadomowią to dopiero będzie petarda. Pozdrawiam i zdrówka dla małego
kraania 21:04, 28 gru 2012

dzięki Agnieszko, zaraza jest straszna. U mnie w pracy masa ludzi chorych. Ech byle do wiosny .
Cześć Gosiu . Zapraszam częściej i też pozdrawiam.

Myślę o zmianach w ogrodzie i w związku z tym założyłam wątek w Projektowaniu:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2636-zmiany-u-kraanii-czyli-co-w-lesie-piszczy?page=1#post_5

anieszka 21:53, 28 gru 2012

Zostawiłam kilka linków
kraania 22:21, 28 gru 2012

anieszka napisał(a)
Zostawiłam kilka linków

Dzięki
Jabeska 23:16, 28 gru 2012

Bardzo ładny ogród Zastanawiam się jak Ci się udało przekonać psiaka, żeby nie przekraczał tych kostek? Dla moich szkodników nawet siatka ogrodowa nie stanowi przeszkody.
Życzę zdrowia dla Oskarka.
malwes 18:10, 29 gru 2012

Ech, teraz taki wirusowy czas - u moich dzieci w szkole i w przedszkolu to samo, wśród znajomych też większość chora.

Kraaniu Droga, przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia - niech Nowy Rok obfituje czym tylko może i niech przyniesie jak najwięcej życiowych radości.
Mnie trochę z braku czasu mało na forum, ale myślę ciepło o Tobie i wszystkich innych Ogrodomaniakach i Ogrodokochaczach

Pozdrawiam ciepło, Gosia
kraania 10:44, 30 gru 2012

Jabeska witaj w moim ogrodzie . Odiśka od małego była szkolona metodami pozytywnymi? nie wiem czy znasz je? W ten sposób nauczyłam ją, że "Fe" oznacza nie wolno. Zna jeszcze komendę "stój". I w ten sposób na jednej rabacie nauczyłam ją, że nie wolno jej wchodzić. A potem wystarczyło ułożyć kostki wokół pozostałych . Teraz nie wchodzi już nawet jak nie ma kostek.
Zimą ma trochę trudno, bo nie widać granic pmiędzy rabatami .

Gosiu pięknie dziękuję za życzenia Noworoczne. Rozumiem ten brak czasu, bo sama mam z tym problem.

Oskarek ostatni dzień na antybiotyku, jutro do kontroli na osłuchanie.