Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Enya73 11:56, 11 paź 2012

kwiatholandii napisał(a)
Będąc w Belgii w tym sklepie usłyszałam wykonanie mojego ulubionego kawałka przez IL DIVO Przewodnia muzyka na moim ślubie W kościele brzmi jeszcze piękniej. Bardzo wyciszająca muzyka. Klayka. No i panowie całkiem całkiem
Wrzucam na początek spokojnego dnia

http://www.youtube.com/watch?v=VzB8xC_CwH8

Przepiękna oprawa ślubu Anielskie głosy. Bardzo mi się podoba wykonanie utworu :"I Believe in You" z udziałem mojej ukochanej Celine Dion.
Zapamiętam to wykonanie "ALLELUJAH", jak kiedyś, za lat mam nadzieję kilkanaście, moja córuś będzie myślała o ślubie.
U nas była Ave Maria w wykonaniu chórzystki i dodatkowo skrzypce oraz saksofon. 19 lat temu, kawał czasu Aż trudno uwierzyć
agata_chrosc... 12:01, 11 paź 2012

a swoja drogą Monika to całe szczęście, że księża angielskiego nie znali, bo chyba by was egzorcyzmowali z tym tekstem w kościele
kwiatholandii 12:12, 11 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Monika, piekne mają te gadżety, co tu dużo mówić.
A tu masz oryginał ode mnie
http://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q

Znam kochana, znam
kwiatholandii 12:13, 11 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
a swoja drogą Monika to całe szczęście, że księża angielskiego nie znali, bo chyba by was egzorcyzmowali z tym tekstem w kościele

hahahaha:0 Oczywiście. Mieliśmy wybrany kawałek Była wykonywana muzyka i klasyczny refren, także żadnych skandali niestety
kwiatholandii 12:25, 11 paź 2012

Anita, my też mieliśmy Ave Maria. Piękne. Jak już pisałam Agacie, mieliśmy refren z muzyką.
kwiatholandii 12:31, 11 paź 2012

Agata, a Ty jak się czujesz kochana? Wywołuję Cię muzyką kościelną i niekościelną niestety, bo na ogród nie mam czasu?
agata_chrosc... 13:42, 11 paź 2012

a dziękuję, jakoś idzie ku normalności Dziecko w szkole, a ja własnie wróciłam z ogrodu, gdzie kolejną porcję cebul wkopałam. Zdaje się, że przesadziłam z ilością - juz ledwo zyję, a jeszcze za tydzień paczka przyjdzie i wtedy dwie największe rabaty na mnie czekają. W sumie tak ok.800 cebul! Chyba zwariowałam na stare lata! Ale wykopywac to ja ich już nie będę. Niech siedza gdzie posadzone najwyżej się będzie dosadzać. I w sobote jade do Polski, ale samolotem prosto do Warszawy, bo gdybysmy samochodem jechali to jak nic wprosilibysmy się na kawę Ściskam
kwiatholandii 14:29, 11 paź 2012

Agata, szkoda. A może skręcicie na Poznań hihi. Czeka Was piękna pogoda, jak słyszałam. A co do cebul, to rzeczywiście kobieto dałaś czadu !!! 800!!! ?? Boże, a ja się martwię kiedy wsadzę te moje liche chyba 160
Lena 15:51, 11 paź 2012

800 sztuk to ponad moje wyobrażenia..

Moniko pokazałaś moje klimaty a Riviera M. to klasa sama w sobie

Ogród kuzynki śliczny - prosty,elegancki i zadbany.
Bardzo spodobała mi się Twoja szara donica - czy z PL?
Szara,porowata faktura - cudna

160 cebulek robi na mnie wrażenie - ja nijak się mam do Was
Pozdrawiam
Borbetka 15:57, 11 paź 2012

Ja posadziłam 100 i już podczas sadzenia sobie mówiłam, że ogłupiałam chyba.