kwiatholandii
08:19, 11 paź 2012

Betysiu, miło mi, że chciało Ci się czytać tak wiele stron na raz
Mam nadzieję, że coś się przyda na przyszłość
Niestety nie mam juz tyle czasu co przedtem żeby nadążać nawet z zaprzyjaźnionymi wątkami. Myślałam,że jak Aleks pójdzie do przedszkola to jakoś z czasem czasu mi przybędzie, ale wbrew pozorom jest dokładnie odwrotnie. Fakt, że teraz wyrabiam się lepiej z pracami domowymi no i wreszcie kończę wnętrza......Teraz wchodzę z roślinami do środka
Kupiłam nowe rośliny doniczkowe i piękną donicę
Jak zrobię jakąś w miarę fotkę telefonem to się pochwalę
Przyjechały moje lampy ogrodowe stojące i te w gruncie niestety tylko częściowo, ale w sobotę przyjeżdża Pan i montuje. Wczoraj wieczorem biegaliśmy z M po ogrodzie z inna lampą taką wbijaną, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście wybrane przez nas miejsca będą odpowiednio naświetlone. No i okazało się, że będziemy trochę kopać:0, bo lampy oświetlające drzewa od dołu są z blisko. Warto było zrobić ten test.

Przyjechały moje lampy ogrodowe stojące i te w gruncie niestety tylko częściowo, ale w sobotę przyjeżdża Pan i montuje. Wczoraj wieczorem biegaliśmy z M po ogrodzie z inna lampą taką wbijaną, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście wybrane przez nas miejsca będą odpowiednio naświetlone. No i okazało się, że będziemy trochę kopać:0, bo lampy oświetlające drzewa od dołu są z blisko. Warto było zrobić ten test.