Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Madzenka 06:19, 13 lis 2012

Monika srdecznie pozdrawiam Bardzo jestem dumna, że Cię natchnęłam
kwiatholandii 09:06, 13 lis 2012

Marzenko, mam nadzieję, że będziemy się tak dopingować i przenosić te nasze ogrody do wnętrz. Będę podglądała i czerpała inspiracje

Sebku, dziękuję Jednak chyba bambus pojedzie na piętro a przy kominku posadzę coś bardzo prostego i skromnego z obu stron. Pełen synchron Choinki będę miała na wejściu w 2 donicach, oczywiście całe w białym świetle

Kasiu, Pani Ania to dla mnie mistrz i ma świetne pomysły. Jak ją poznałam to zachciałam budować kolejny nowy dom i wykorzystać kilka rzeczy. Ja osobiście w salonie lubiię lampy zupełnie wtapiające się we wnętrze. Zamawiałam lampy w salonie w Poznaniu, i musiałam czekać na nie 8 tygodni, ale opłacało się. Wydaje mi się, że lepiej pobiegać po dobrych salonach , zobaczyć i dotknąć, bo katalog a real to czasami przepaść. Na Obornickiej w Poznaniu są dwa dobre miejsca. Kiedyś znalazłam również świetną lampę w salonie(nie pamiętam nazwy) koło Cinema City na Franowie. Z wysokością sufitu też miałam problem, ale kupiłam wiszące nad stół a dalej dałam wszystkie z tej samej serii, żeby nie pstrokacić, tak jak robi u siebie Pani Ania.Rozmawiałam z Nią i podrzuciła mi taki pomysł łaczenia szklanych lamp z zupełnie prostymi wstropowymi. Wszystko zależy od upodobań. Jakbym budowała nowocześniejszy dom to bym ściągnęła kilka pomysłów np. od Marzenki

smska 09:14, 13 lis 2012

Śliczne masz lampy!!!! Gdzie na Obornickiej są lampy bo byłam juz chyba wszędzie . W Arkadzie byłam, na Franowie w Torino też byłam i te co mi się podobają niestety nie ma możliwości zamontowania u nas. Jestem już bardzo zmęczona tymi lampami nie miałam z niczym takiego problemu jak z nimi, już zaczynam się nawet przyzwyczajać do samej żarówki jest bardzo nowoczesna.
Lena 09:16, 13 lis 2012

Wow-cudowne lampy ,stół a krzesła w moim ulubionym stylu
Inne meble to wspaniały sklep - szkoda że mam tak daleko

Monia,pozdrawiam i udanego dnia życzę
Enya73 09:29, 13 lis 2012

Monika, a krzesła przy stole, to jaka firma? Zdradź gdzie kupowałaś? Piękne są
kwiatholandii 09:37, 13 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Monika, a krzesła przy stole, to jaka firma? Zdradź gdzie kupowałaś? Piękne są

Anito, fotele i stół kupowałam w firmie Jadik.

Kasiu, ja właśnie w Arkadzie je zamawiałam.Akurat jedna była na wystawie i mi się udało ją zobaczyć na żywo. U nich można z katalogów zamówić, no ale wtedy nie dotkniesz przed zakupem. A może podeślij fotkę tego miejsca na lampę co coś się wymyśli?
smska 09:54, 13 lis 2012

wysłałam Ci na maila
betysia 08:09, 15 lis 2012

witam cieplutko o poranku ....
zagladam z wielka radoscia, zainteresowaniem, ciekawoscia....i....alez piekne zdjecia pokazalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masz fantastyczne wyczucie piekna, stylu...jestem zachwycona kazdym detalem!!!!
sciskam mocno i cudownego dnia zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aga_k 09:21, 15 lis 2012

przespacerowałam się po wątku z ogromna przyjemnością ogród jest śliczny, wnętrz robią ogromne wrażenie, bardzo lubię takie klimaty, na blog też zajrzałam i wrócę na pewno pozdrawiam
kwiatholandii 09:44, 15 lis 2012

Betysiu, Aga , dziękuję i zapraszam częściej.

U nas koło Poznania wielkie mgły nadciągają, nadciąga sroga jesień

Betysiu, a jaka pogoda u Ciebie? Pewnie jakieś 22 stopnie i niebieskie niebo? szczęściara