Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 17:58, 16 lip 2012

sylllwia napisał(a)
Celinko, spóźnione gratulacje 200 stron

dziękuję że wpadasz
Celina 18:02, 16 lip 2012

irena_milek napisał(a)
Celinko, zakupy udane, ale jak szkoda, że będąc w tym samym czasie i miejscu, nie natknęłysmy się na siebie ja zamieszczam foki w wątku;
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2076-wojslawice-swieto-liliowcow?page=3#post_1

W chwili wolnej tam wrzucę .Irenko ja też żałuję,że się nie namierzyłyśmy!
Celina 18:04, 16 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Celinko,czytałam przed chwilą o wycieczce do Wojsławic u Irenki,teraz u ciebie.Myslałam,że miałyście umówioną wycieczkę,której zazdroszcze,bo widziałam program w tv w niedzielę.To musi byc oszałamiający widok.
Tak z zciekawości w jakiej cenie kupiłas zurawki,bo czekam na agrę u nas we wrześniu?

Powiem Ci Małgosiu ,że widoki przerosły moje wyobrażenia!
Żurawki dorodne po 4,50zł_
viva 23:02, 16 lip 2012

Celinko, ale miałaś widoki, jak my byliśmy liliowce dopiero zaczynały kwitnienie, więc moje oko głównie skierowane było na byliny (też jest co oglądać prawda?).
Super zakupy zrobiłaś i super cena żurawek.
monteverde 23:27, 16 lip 2012

Celinka ja kiedyś też muszę tam dotrzeć, może na następny rok, jest pięknie, a czemu nie zrobiłyście sobie z Pszczółka zdjęcia?
Celina 20:27, 17 lip 2012

Vivo, Aniu musicie tam dotrzeć,w okresie gdy kolory buchająChociaż myślę ,że każda pora jest dobra.
Myślę,że czas kwitnienia Rh,jest też wspaniały.Ja na pewno, jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, tam będę
an_tre 20:36, 17 lip 2012

Celinka cudna relacja z Wojsławic, aż zawołałam M żeby pooglądał te liliowcowe cuda
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Celina 20:48, 17 lip 2012

U nas od wczoraj leje pojechałam na działeczke aby posadzic nowy nabytek,ale nie dało rady!
Strugi deszczu. W takim razie trochę kolorku z niedzielnej wycieczki
Dokładniejszą fotorelację zdałam w wątku-Wystawy ogrodnicze-Wojsławice-świeto liliowców

Żurawki olbrzymy

kolor, zapach, piękno

Celina 20:52, 17 lip 2012

an_tre napisał(a)
Celinka cudna relacja z Wojsławic, aż zawołałam M żeby pooglądał te liliowcowe cuda

Aniu,mój M. myślał ,że go ciagnę do jakieoś ogrodu botanicznego.
Widziałam ,jak to wszystko co zobaczył zrobiło na nim wrażenie! Nawet to skomentowałi bardzo pozytywnie,że nie spodziewał sie takich widoków
Synowi wysłałam zdjęcia i też sie zapalił!!
Celina 20:59, 17 lip 2012

Nazwa czyśćca adekwatna do wielkości listków.-naprawdę wielkie! choć fotka tego tak nie oddaje

o maluchach też pomyślano!