Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 21:37, 19 lip 2012

jak dobrze ,że chociaż zakwitło pół krzaka hortensji

an_tre 21:42, 19 lip 2012

Celina napisał(a)

Celinko ta hortensja ma ładne kwiatki, może jeszcze coś się zawiąże Moja ogrodowa ma 2 kwiaty i jeden pączek
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:44, 19 lip 2012

Celina napisał(a)

Piękne widoki z Wojsławic. Mnie zachwyca ta przestrzeń. Wszystko inaczej sie prezentuje jak się patrzy z perspektywa a nie z nosem na kwiatku.Szkoda ze mam daleko.

Bożenko ,jest tak jak piszesz! mnie też "zatykała" ta przestrzeń!
Może sie skusisz kiedyś! My z M zrobiliśmy sobie całodniową wycieczkę.Wyjechaliśmy o 9,weszliśmy do domciu o 21 Myślę ,że mam taką samą odległość jak Twoja- jechaliśmy ok 2 godz.
Może się spotkamy za rok, w czasie festiwalu Rh !

Sprawdziłam w internecie. Mam ok 270km. Cztery godz to za mało na podróz, drugie cztery na powrót a kiedy zwiedzac? Nic z tego niestety.
Piekne zdjecia z Twojego ogrodu a te podwójne rozwary bardzo urodziwe.
Celina 21:45, 19 lip 2012

Lilie też jeszcze się trzymają dzielnie,pomimo że masakruje je deszcz!

Biała mnie zaskoczyła -nówkasadzona wiosną ma dużo pąk\ów a pachnie ,że głowa mała!

Bogdzia 21:46, 19 lip 2012

Celina napisał(a)

Coś oszukujesz ja widzę kwiatostany które próbjesz ukryc.A jakie ma liście?- piekne.
Celina 21:54, 19 lip 2012

an_tre napisał(a)

Celinko ta hortensja ma ładne kwiatki, może jeszcze coś się zawiąże Moja ogrodowa ma 2 kwiaty i jeden pączek

Aniu już chyba niestety nie ! Tak samo miałam w ubieglym roku.
Same krzaki są -nie ma co się czaić-piękne ,dzisiaj sie im przygladałam! Zdrowe dorodne liście ,ale pąka ani jednego! Ta połowka co zakwitła to najmarniejszy krzak!

obok w takim ogrodzie ,gdzie nikt nie dba o rośliny stoi hortensja ,która ugina sie od kwiatów!! ot złośliwość.A ja chodzę koło moich, jak koło jajka i efekt jak widać 4 kwiaty
Celina 21:56, 19 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Piękne widoki z Wojsławic. Mnie zachwyca ta przestrzeń. Wszystko inaczej sie prezentuje jak się patrzy z perspektywa a nie z nosem na kwiatku.Szkoda ze mam daleko.

Bożenko ,jest tak jak piszesz! mnie też "zatykała" ta przestrzeń!
Może sie skusisz kiedyś! My z M zrobiliśmy sobie całodniową wycieczkę.Wyjechaliśmy o 9,weszliśmy do domciu o 21 Myślę ,że mam taką samą odległość jak Twoja- jechaliśmy ok 2 godz.
Może się spotkamy za rok, w czasie festiwalu Rh !

Sprawdziłam w internecie. Mam ok 270km. Cztery godz to za mało na podróz, drugie cztery na powrót a kiedy zwiedzac? Nic z tego niestety.
Piekne zdjecia z Twojego ogrodu a te podwójne rozwary bardzo urodziwe.

No faktycznie Bożenko,4 godz to już jest kawalek drogi! Szkoda ,myślalam ,że się zobaczymy na święcie Rh. Ale bedzie jeszcze na pewno okazja!
Celina 22:01, 19 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Coś oszukujesz ja widzę kwiatostany które próbjesz ukryc.A jakie ma liście?- piekne.

Bożenko lutro pstryknę foto tym niemrawym ! ściemy nie ma!

Aha popsikałam moje RH wg Twoich wskazówek i już drugi raz mi spłukał deszcz!! Mogę jeszcze raz spróbować ,aby nie przedobrzyć?

Celina 22:05, 19 lip 2012

A może to ona zjadła kwiatki hortensji?

Celina 22:11, 19 lip 2012

Hibiskus mi się wysiał Jutro powsadzam jeszcze trochę do doniczek .Może będą nówki!