Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 18:36, 12 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Teraz sobie myślę, czy nie pomyliłam się , czy to czasem nie jest Carex morrowii Silver Sceptre. Sama już nie wiem

Mówisz o tym swoim zmarzniętym?

A tak z innej bajki. To Kiedy nam bedzie dane poznać sie w realu jakoś spotkania mi nie wychodzą
Gardenarium 18:36, 12 sie 2012

Doskonałą trawą, która mi nie wymarzła tej zimy jest Hakonechloa macra, są różne odmiany.

Aureola jest piękna, All Gold też.

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/217-portrety-roslin-hakonechloa-macra-aureola

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:37, 12 sie 2012

Celina napisał(a)

Teraz sobie myślę, czy nie pomyliłam się , czy to czasem nie jest Carex morrowii Silver Sceptre. Sama już nie wiem

Mówisz o tym swoim zmarzniętym?

Tym na zdjęciu, oba zmarzły

Instagram Ogrodowiska
Celina 18:40, 12 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Doskonałą trawą, która mi nie wymarzła tej zimy jest Hakonechloa macra, są różne odmiany.

Aureola jest piękna, All Gold też.

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/217-portrety-roslin-hakonechloa-macra-aureola

dzieki bardzo będę studiować!! Jesienią planuję przekop! ale obawiam się ,że znowu jakaś masakra mi wyjdzie
Celina 18:43, 12 sie 2012

asc napisał(a)

Celinko Twoje chłopaki na rowerach w maraton sieudali, a mój autem........ bo wymyślili sobie, że do Bułgarii najlepiej przez Serbię, Czarnogórę, Albanie i coś tam jeszcze.... dzienie ponad 600 km ... jak na razie od 3 dni jeden kontakt... Wiec wspieram Cię duchowo....... a chłopakom dmucham w plecy Troszkę łatwiej bedzie

Aniu, no już nie wiem co gorsze....dla nas....

Własnie otrzymałam Sms-ka, że już koniec wojażowania, teraz siedzą na miejsu.. .dojechali. I od razu pomyśłałąm o Tobie wiec na chwileczkę wpadłam poczytac

Aniu to teraz czekamy na powrót i uffff.będzie chwila spokoju przed innymi pomysłami!! trzymajmy się ,!!
Celina 18:50, 12 sie 2012

A ja sobie siedzę i myszkuję po ogrodowisku a drugą rączką dolewam likierku kakaowego ...
I coś mi sie klawiaturka rozjezdża
an_tre 18:55, 12 sie 2012

Celinko czy twoi cykliści dziś już plażowali? tym bardziej twój drink uzasadniony
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Celina 18:57, 12 sie 2012

an_tre napisał(a)
Celinko czy twoi cykliści dziś już plażowali? tym bardziej twój drink uzasadniony

jak zadzwonilam to własnie dotarli i rozbijali namoit! niebo bezchmurne ale nie za gorąco!
Moniika 20:33, 12 sie 2012

Celina napisał(a)

jak zadzwonilam to własnie dotarli i rozbijali namoit! niebo bezchmurne ale nie za gorąco!

To super ze dojechali!!! Mam nadzieje ze ciepłe bluzy zabrali bo 17 stopni tu mamy pozdrawiam i cieszę sie bardzo ze już są na miejscu
agata_chrosc... 20:40, 12 sie 2012

Gratulacje! Oby tylko pogoda im dopisała, bo zasłużyli na trochę lenistwa na plaży