Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

wlasneniebo 17:49, 21 sty 2013

Witam się u Ciebie, opowiedziałaś piękną historię na dzień dobry!! Łezka się zakręciła

Mama jest z Ciebie na pewno bardzo dumna A róża którą odratowałaś PRZEPIĘKNA marzę o takiej

Pozdrawiam
Celina 18:02, 21 sty 2013

wlasneniebo napisał(a)
Witam się u Ciebie, opowiedziałaś piękną historię na dzień dobry!! Łezka się zakręciła

Mama jest z Ciebie na pewno bardzo dumna A róża którą odratowałaś PRZEPIĘKNA marzę o takiej

Pozdrawiam

dziekuję ,że wpadłaś na chwilkę zapraszam
Bogdzia 22:32, 21 sty 2013

Celina napisał(a)

Moje rh też się zwinęły, na razie nie ma co się martwić. W zeszłym roku nie okrywałam ogrodowych hort. i na 4 krzaczki tylko 1 kwiat był. W tym roku mam 7 krzaczków, wszystkie okryte, zobaczymy czy zakwitną

jak coś wymrozi zima, to jakoś łatwiej mi się z tym pogodzić.Ale jak kwitą np.azalie i przychodzi majowy ziąb - tak było w ub.roku- to żal mi du....sko ściska!! Bo wtedy widać szkody .Wszystko pada w ciagu kilku godzin!

A mnie tak azalie i rh zmroziło w tamtym roku na jeden dzień przed spotkaniem ogrodowiskowym, całe szczescie ze nie wszystkie ale i tak mało zawału nie dostałam.Dużo serdecznych pozdrowień zostawiam.
Celina 10:28, 22 sty 2013

Dzień dobry

Bardzo mroźno!!
Widzę przez okno ,że ludzie bardzo okutani i autka jeżdżą pomaluśku. Do tego sypneło śniegiem.
Prawdziwa zima!

Pozdrawiam Wszystkich

EPODLAS 10:53, 22 sty 2013

Celinko, u nas dokładnie tak samo. W tej chwili jest zamieć i taką zimę fajnie ogląda się z okna. Ciepło, kawusia, można w ten sposób przeżyć i groźną zimę. Ale i tak muszę wychodzić, mam pieska, a on musi na dwór
barbara_kraj... 17:09, 22 sty 2013

A ja po zakupy wybrać się musiałam, ledwo do domu przyczłapalam. Dobrze, że M zabrałam ze sobą, toboły dźwigał i za podpórkę był))
Ale jutro na spacer, na Promenadę, muszę się wybrać.
Acha, dziś na 5, dosłownie 5! minut słońce przedarło się nieco. Jaka szkoda, że na tak krótko!
Miłego popołudnia i wieczorku
viva 17:54, 22 sty 2013

Celinko zasypane śniegiem jakoś musimy dotrwać do wiosny
andziulka 09:40, 23 sty 2013

Celinko, miło mi, że odwiedzasz moj ogródek zimą. Dziekuję za pozdrowienia
eliza3 09:42, 23 sty 2013

Celinko, pozdrawiam zimowo, u nas śniegu nasypało, trzeba było odśnieżać, aby wyjechać z domu.
Celina 10:01, 23 sty 2013

Bożenko, Basiu, Vivo, dzięki ,że zaglądacie do mnie

Zimno,aż strach.Wczoraj wywiesiłam na balkonie pościel.Musiało to nieźle wyglądać! Ale cel chyba osiągnięty! W taki mróz wszystkie roztocza wybite!

Wszystkim odwiedzającym miłego dnia i trochę letnich kolorków