Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Tess 21:49, 18 lut 2013

Jestem No już pisałam, że ja mam doświadczenie tylko z takim ustrojstwem z napędem. Napęd działa tylko w jedną stronę (tzn. rolka obraca się tylko w jedną). U mnie do przodu. Powiem więcej - w moim ustrojstwie z napędem nie da rady pracować inaczej, niż do przodu.
Ale myślę, że w innych też nie da rady ciągnąć. Bo nacinanie darni za pomocą nożyków czy wyczesywanie darni za pomocą drucików wymaga jednak zagłębienia ich - a to jednak wiąże się z naciskiem. Trudno chyba mówić o nacisku przy ciągnięciu.
Ale jak już mówiłam - nie jestem znawcą weltykulatorów czy aeratorów.

Zobacz te zdjęcia - pchają raczej
lfficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YZMiUfesK-ar4ATA8YBo&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=639" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.pl/search?q=wertykulacja&hl=pl&client=firefox-a&hs=L0Y&tbo=d&rls=org.mozillalfficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YZMiUfesK-ar4ATA8YBo&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=639

Celina 21:53, 18 lut 2013

[q
Zobacz te zdjęcia - pchają raczej
lfficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YZMiUfesK-ar4ATA8YBo&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=639" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.pl/search?q=wertykulacja&hl=pl&client=firefox-a&hs=L0Y&tbo=d&rls=org.mozillalfficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YZMiUfesK-ar4ATA8YBo&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=639

dzięki, Teresko
Tess 21:57, 18 lut 2013

Tu jeszcze filmik, pierwszy, jaki znalazłam
http://www.youtube.com/watch?v=pXUsn_3vqt4
Celina 22:13, 18 lut 2013

Tess napisał(a)
Tu jeszcze filmik, pierwszy, jaki znalazłam
http://www.youtube.com/watch?v=pXUsn_3vqt4

Oki ! Jestem w domu!
mira 22:38, 18 lut 2013

Celina napisał(a)

Poszło zamówienie na lilie Teraz tylko czekać cierpliwie na dostawę
a potem na ciepło, aby ślicznoty wsadzić do gruntu i znowu czekać ,aż pokażą swój wdzięk

Lilia Orienpet PINK APP 6 szt.
Lilia OA COCOPA 6 szt.
Lilia LA EYELINER 3 szt.
Lilia Tango PURPLE EYE 10 szt.

ooooo to poszłaś w tango
ale fajnie będziemy się liliami delektować, ja też zamówiłam i czekam czy dostanę
Kindzia 09:29, 19 lut 2013

Ale Celinko też zaszalałaś liliowo!!!!!!!!!!
I gratuluję konsekwencji, ja tylko kolorystyki się trzymam, a nie gatunku...za dużo mi się podoba
eliza3 09:36, 19 lut 2013

Celinko, widzę, że lilie zakupione, oj będzie co oglądać i wąchać. Czekam lata na efekty
Tymczasem pozdrawiam cieplutko, zimno za oknem brrr...
danuta_szwajcer 10:12, 19 lut 2013

Celinko lilie zakupione fajne zakupy zrobiłaś ja się zastanawiam nad Martagonami bo są niezwykłej urody no i kwitną szybciej niż inne z tego co czytałam a lepiej je sadzić w półcieniu czy słoncu tak jak inne?
Celina 10:14, 19 lut 2013

Kindzia napisał(a)
Ale Celinko też zaszalałaś liliowo!!!!!!!!!!
I gratuluję konsekwencji, ja tylko kolorystyki się trzymam, a nie gatunku...za dużo mi się podoba

Kasiu ale ja też raczej kolorki!! Znawcą gatunków nie jestem , natomiast jestem pełna gębą amatorem

Wymyśliłam , że będzie różowo- amarantowo z małym białym akcentem zobaczymy co się z tego wykluje
Celina 10:15, 19 lut 2013

eliza3 napisał(a)
Celinko, widzę, że lilie zakupione, oj będzie co oglądać i wąchać. Czekam lata na efekty
Tymczasem pozdrawiam cieplutko, zimno za oknem brrr...

U mnie też za oknem paskudnie brrrr- wrrrr!
pozdrawiam