Tess
21:49, 18 lut 2013

Jestem
No już pisałam, że ja mam doświadczenie tylko z takim ustrojstwem z napędem. Napęd działa tylko w jedną stronę (tzn. rolka obraca się tylko w jedną). U mnie do przodu. Powiem więcej - w moim ustrojstwie z napędem nie da rady pracować inaczej, niż do przodu.
Ale myślę, że w innych też nie da rady ciągnąć. Bo nacinanie darni za pomocą nożyków czy wyczesywanie darni za pomocą drucików wymaga jednak zagłębienia ich - a to jednak wiąże się z naciskiem. Trudno chyba mówić o nacisku przy ciągnięciu.
Ale jak już mówiłam - nie jestem znawcą weltykulatorów czy aeratorów.
Zobacz te zdjęcia - pchają raczej
l
fficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YZMiUfesK-ar4ATA8YBo&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=639" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.pl/search?q=wertykulacja&hl=pl&client=firefox-a&hs=L0Y&tbo=d&rls=org.mozilla
l
fficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YZMiUfesK-ar4ATA8YBo&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=639

Ale myślę, że w innych też nie da rady ciągnąć. Bo nacinanie darni za pomocą nożyków czy wyczesywanie darni za pomocą drucików wymaga jednak zagłębienia ich - a to jednak wiąże się z naciskiem. Trudno chyba mówić o nacisku przy ciągnięciu.
Ale jak już mówiłam - nie jestem znawcą weltykulatorów czy aeratorów.
Zobacz te zdjęcia - pchają raczej
l