Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

boguslawa_ma... 20:30, 17 lis 2013

Celinko bardzo się cieszę że już jesteś i ze wszystko u ciebie układa się dobrze
Bardzo ładny zakup
grazyna 21:38, 17 lis 2013

Draceny, bardzo je lubię, tylko moje czasami mają liście na końcach brązowawe, to znaczy, że je przelewam czy zasuszam ?
Buziaki
Bogdzia 22:55, 17 lis 2013

Draceny na zimę i brak zieleni bardzo dobre. Zdrówka nieustajacego życzę.
Celina 17:57, 18 lis 2013

Zaliczyłam dzisiaj kontrolną wizytę u neurologa. Spojrzał na mnie i się uśmiechnął Wyglądało ,że szczerze!

Skomentował: Widzę ,że już dużo lepiej! Uff. Skoro tak mówi to chyba tak jest. I tego się należy trzymać

A ja dzisiaj zabrałam się za przywracanie do życia zegara z lat 60. Był u moich rodziców. Później o nim

zapomniano i stał gdzieś wciubiony w kąt w piwnicy. EHHH ci młodzi!!....

Wczoraj go odnalazłam

Żałuję, że fotki nie zrobiłam, zanim zaczęłam go czyścić . Teraz jestem w trakcie.

Jeszcze dużo pracy , podklejania , uzupełniania. Ale mam zamiar go wymuskać!

I będzie stał na poczytnym miejscu.

Bogdzia 20:26, 18 lis 2013

To masz na dłuzszy czas zajęcie, tylko kleju się nie nawąchaj bo to niezdrowo i narkotyk (podobno). Super jak pan lekarz się uśmiecha, znaczy będzie dobrze. Buziaki.
barbara_kraj... 21:05, 18 lis 2013

"Stary zegar dwa wąsiki na okragłej buzi ma..."

Fajne takie starocie.
Młodzi urządzają się nowocześnie, to im takie eksponaty niepotrzebne. Kiedyś jednak sporą wartość mogą mieć
Celina 21:39, 18 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
To masz na dłuzszy czas zajęcie, tylko kleju się nie nawąchaj bo to niezdrowo i narkotyk (podobno). Super jak pan lekarz się uśmiecha, znaczy będzie dobrze. Buziaki.

Bożenko kleju to tam maleńko będzie. Raczej czyszczonko mnie czeka, te wszystkie zakamarki trzeba powolutku, bo to delikatne okrutnie prawie jak....ja
Celina 21:42, 18 lis 2013

barbara_krajewska napisał(a)
"Stary zegar dwa wąsiki na okragłej buzi ma..."

Fajne takie starocie.
Młodzi urządzają się nowocześnie, to im takie eksponaty niepotrzebne. Kiedyś jednak sporą wartość mogą mieć

Mam jeszcze jeden Basiu zegar ,po dziadkach mojego M. ale ten to prawdziwy staruszek. Sanacyjne

czasy pamięta.

I ten to dopiero wymaga odświeżania!! .Ale też znajdzie miejsce w naszym domku
EPODLAS 22:07, 18 lis 2013

Celinko, zegar na pewno będzie wyglądał pięknie. Ja mam stary bimbacz, na chodzie. Też został odrestaurowany przez eMa. W ogrodach już smutno i trzeba czekać do wiosny. Lubię w mieszkaniu eklektyzm, czyli mieszanie starego z nowym. Pozdrówka
jotka 22:10, 18 lis 2013

Celinko, jak Ty się za takie prace bierzesz to oznacza jedno = zdrowie i kondycja wracają Super
A mechanizm zegarowy sprawny?